Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Instalacija problem s vbseo

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Instalacija problem s vbseo

1. Ja sam koristeći vbseo 3.2.0, ja ne mogu naći ovaj kod unutar functions_vbseo_createurl.php datoteka kao što su upute u ReadMe.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Već sam traži unutar svih vbseo datoteka previše, ali još uvijek ne mogu ga naći

molim pomoć, javite mi ako trebate moju FTP i druge pojedinosti

2. Je li još uvijek nema rješenja, ali tako da ne trebate isključiti "Zamijeni" META ključne riječi "sadržaj?" za zadani jezik kao prije upotrebe vBET? Kao što je koristeći uvjetno možda u vbseo datoteke

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Dečki se mogu dobiti potporu ovdje molimo stvarno potreba pomoć ovdje

Već sam kupio vbet više od 24 sata ići, ali još uvijek ne mogu ga instalirati jer je gore navedeni problem

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok.

1. Ažurirajte svoje vBSEO. Koristite staru verziju.

Uz vašu verziju još uvijek možete koristiti vBET, ali to neće biti integriran s vBSEO, tako da veza neće biti preveden. Sve ostale funkcionalnosti vBET će raditi dobro.
    Možete pogledati za kod koji je odgovoran u ovom starom vBSEO verziji za dobivanje nit naslova i zamijeniti ga appropriatelly ako ne želite ažurirati vBSEO. Kao savjet znam gledati gdje se koristi funkcija vbseo_thread_seotitle. Imajte na umu da stariji vBET verzije radi s vBSEO 3.2.x (koliko se sjećam našeg foruma popravljao 3.2.2) i integracija postupak je različit, ali u ovom trenutku to neće raditi, pa ne mogu ti dati stari integracija upute. vBSEO promijenio kod i vBET obavila, integracija također morao promijeniti.
    JA pravedan ček i vBSEO 3.2.2 kod možete pronaći:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Dakle, upravo ste prestar - nije podržana verzija. Molimo Vas da ažurirate ili koristiti vBET bez veze prijevoda (nije najbolje za vaš SEO), ili pronaći kod koji treba mijenjati i to promijeniti.

2. U ovom trenutku ova opcija mora biti isključena. Imajte na umu da to neće utjecati na vaše SEO, jer tražilice jednostavno ignorira ključne riječi meta tag i koristi pravi sadržaj stranice za indeksiranje.
    Zadnji uredio vBET; 02-09-10 na 22:45.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •