Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 12

Thread: Gost predmemorija problem

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Gost predmemorija problem

Na prijedlog Michael pokušao sam vaš gost predmemorije. I ehhhh, ja ne mogu ni otvoriti stranicu kada je to omogućeno. Samo se ovo:

Internet Explorer ne može prikazati stranicu
    Čovjek, želim samo jednom nešto raditi ovdje.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,

gost cachea radi sada, ali opcija: GZIP HTML izlaz je onemogućen sada.
    To je problem s kodiranja. gost cache datoteke su gziped i kada ćemo pokušati da pročitate ovaj datoteka - ima kodiranje problem.

Pokušat ću pronaći ovo pitanje kodiranje.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Možete li poništiti sve što ste upravo učinio na moj forum. Sada imam poslao 14:00 je na moj forum i 1 ovdje bez odgovora. Moj cijeli forum je kompletan zabrljati gore sada. Ne mogu se prijaviti u moj ACP ili učiniti bilo umjereno. To nije smiješno ************************!!

Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Možete li poništiti sve što ste upravo učinio na moj forum. Sada imam poslao 14:00 je na moj forum i 1 ovdje bez odgovora. Moj cijeli forum je kompletan zabrljati gore sada. Ne mogu se prijaviti u moj ACP ili učiniti bilo umjereno. To nije smiješno ************************!!
    Molimo Vas da obrišete kolačiće.

Ja sam jedno pitanje:
    Možete li provjeriti na vašem poslužitelju za SSH jedna stvar?
    molimo pišite ovaj upit Vaše SSH: #httpd-t-D DUMP_MODULES
    i pokušati pronaći deflate_module. Ako možete pronaći pišite ovdje.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Što je SSH?

Registracija
    Svibanj 2010

Imate li pristup vašem poslužitelju komandne linije?
    Ovdje možete promijeniti i sl. konfiguraciju poslužitelja
    Secure Shell - Wikipedia, slobodna enciklopedija

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

O Jeez. Samo zaboraviti sve to. Ja ne mogu nositi s tim više. VBET je samo jedna velika glavobolja za mene. Ništa ne radi.

Registracija
    Svibanj 2010

predmemorija za gosta radi normalno - kada se gzip je onemogućen, ali ako gzip uključen gost predmemorija čini dobra datoteke (na primjer index.zip). Možete provjeriti je (Forum / vbet_guestcache / EN).
    Ovdje je problem s kodiranja i čitanja ove datoteke. Naravno, možemo to popraviti, ali trebam tvoju pomoć. (Mogu to provjeriti vaš SSH)

Ako ne možete to provjeriti SSH - pokušat ću to popraviti bez njega.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ja nemam pojma kako provjeriti SSH ... žao!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav - Našao sam jednu zanimljivu stvar. Čini se da vaš forum je missconfigurated.

Kada onemogućite vBulleitn GZIP po AdminCP mogućnost GZIP HTML izlaz onda tvoj izlaz i dalje je komprimirana. Možete ga pogledati ovdje:
    GZip Test
    NAPOMENA: jasno je opisana u vBulletin opcija:
    Ako već koristite mod_gzip ili mod_deflate na vašem poslužitelju, ne uključite ovu opciju.
    Dakle, u ovom trenutku čini da ste jedan od onih dana, jer je izlaz zip ionako. A to je vjerojatno uzrok problema s vBET gost cache - dva puta je komprimirana pa preglednicima dobiti ludi sa njom.

Kada vB GZIP isključen Gost cachea radi, još uvijek imate neke sukobe i što možete vidjeti, onda je ovo poruka o pogrešci:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Ovaj sukob je oko kuka global_complete. Počela sam obličje koje je Ministarstvo obrane u sukobu, ali samo su one previše ... Možemo vam pomoći kada se utvrdilo koji mod stvara taj sukob. Da biste to učinili morate provjeriti sve dodataka za global_complete kuka i ako se koristi in_array funkciju - a zatim ga isključite i provjeru radi pogreške i dalje pojavljuje. Ako ne onda ste proglašen krivim jedan. vBET nemaju takve funkcije u našoj koda, tako da neki drugi mod je odgovoran za to. Ako želite pronaći - prvi onemogućiti vB GZIP (i to sinkroniziran na ponovno baš kao što je imao prije). Zatim omogućiti Gost cache i izgled. Najbolje je da se šaka pronaći kuka koji bi mogao biti kriv - onemogućiti, uključite Gost predmemoriju i ako problem i dalje postoji, a zatim brzo onesposobiti Gost cache memorije (tako da korisnici neće vidjeti ovaj problem). Od coure ste ga testirati u pregledniku kojima niste prijavljeni

To je sve što mogu učiniti. U ovom trenutku čini se da problem je uzrokovan pogrešnom vBulletin konfiguracije - koristite vB GZIP i neke druge i ono što nije dopušteno BB dokumentaciju.
    Također problem s Gost cache i onemogućiti vB GZIP je povezana s nekim mod sukoba. Mi nismo odgovorni za kod drugih MODs. Rado ćemo vam pomoći, ali prvi molimo odrediti koji mod je uzrok ovog sukoba. To također može biti nisu u sukobu, ali jednostavno bug u ovaj drugi mod, ali kada Gost cache je na onda ove pogreške dolazi do izlaza umjesto pogreške datoteke (špekulacija). U svakom slučaju - to moraju biti odlučni i zato što je uzrokovana drugim MORH nismo odgovorni za to. Već smo potrošiti puno vremena na ovo pitanje koje se čini da se samo krivo konfiguraciju vašeg servera i nadamo se da razumijete zašto vas najprije pitati odrediti koji mod stvara sukob na forum koji ima na desetke modove.

Razumijem da za vas bi bilo najbolje ako ne sve, ali se nadam da i vi shvatite da smo vBET podrška nije sve moguće modove i poslužitelja konfiguracije podršku. Dakle, ako želite koristiti Gost Cache morate prvo podesiti odgovarajući poslužitelj (koristiti samo jedan GZIP - vB ili vanjske, a ne štand). I naći koji mod uzrokuje poruka o pogrešci (VB GZIP isključen i Gost cachea na) - mi ćemo gledati tu da vam pomoći kada ste utvrdili koje je kriv.

Molim Vas, dajte svoj komentar.
    Zadnji uredio vBET; 02-09-10 na 23:29.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •