Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Zahtjev pomoć za zadani jezik

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Question Zahtjev pomoć za zadani jezik

Stvarno lijepo proizvoda. Hvala opet za ovaj hack.

Ja bih je potrebna pomoć ili zahtjev za napraviti. Za nove korisnike na forumu, to je u redu jer su polja za odabir zadane jeziku, ali za sve postojeće korisnike, nema vrijednost postavljena, to samo kaže "Ne set". Možete li mi dati upit za izvršiti, kako bi se automatski postaviti zadani jezik umjesto "Nije postavljen" (u mom slučaju to je francuski za zadanu vrijednost)? To je zato što čak i ako ste stavili niti na forumu govori korisnicima da ide mijenjati svoje podatke, mnogi od njih ne će pročitati da nit.

Bilo bi lijepo ako ja mogu promijeniti automatski za moj postojećim korisnicima.

Zahvaljujući.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ne morate postavljati zadani jezik za svoje korisnike. Ako nije postavljen zadani jezik, vBET pretpostavlja da je isti kao i jezik foruma i ne poduzima ništa kada dolaze nove poruke (jer su one na jeziku foruma)

Član
    Registracija
    Listopada 2009

OH, nije znao o tome, žao mi je. Hvala na odgovor.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Nema problema - ja sam ovdje da vam pomoći Pitajte kad god je potrebno. Također za nove značajke ili integracija
    Zahvaljujući.
    Zadnji uredio vBET; 16-11-09 na 21:50.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •