Imajte na umu da se ne integriraju vBET s vBSEO, onda će raditi, ali linkovi neće biti preveden. Ii je bolje za vaš SEO integrirati i veze prevedene, tako da mi savjet to. Ako imate problema s integracijom - najprije provjerite je li ste napravili sve kako je prikazano. Zatim otvorite novi thread sa bug izvještaj za to. Također molimo pišite koje vBSEO verziju koristite.
O zadane stilove za forume. Prvo - recite to također ne radi kada gost cachea je onemogućen. 2. - opišite kako ste u paru zadani stil s foruma? Je li to neki vBuletn konfiguracije (gdje) ili je to učinio neki mod. Moramo detalji biti u stanju reproducirati problem i to riješiti. Također moramo znati je to stvarno bug, ili problem integracije.
Zadnji uredio vBET; 16-08-10 na 22:43.
Pozdrav:
Promijeniti opciju: Koristi Cijeli datoteke Cache Za goste (BETA!) br
Postavio sam zadane stilove vBulletin normalne funkcije. ne MODs.
Možete testirati ovo: Idite na admincp-Forum i moderatori.
Uzmi bilo koji forum i stavite personalizirani stil za svaku foruma.
Postavite Prepisivanje izbora od strane korisnika: Da
Ako ste unijeli kako bi ovaj forum promjene stila. Bez obzira na stil ne koristite u ovom trenutku.
Sada doesn, t djela.
Hvala mnogo
misliš. Forum stil chosing od strane korisnika? Moram biti prijavljeni ili ne?
Ne to nije potrebno.
Možete vidjeti u moju stranicu:
aquaterraria.com - Inicio
Ova stranica ima tri opće stilova, korisnici mogu odabrati da:
bijela
Zelenilo
Braon
Ako idete na forumu:
Dendrobates
Promjene stila (boja, zaglavlje ...). Ovaj stil je samo za ovaj forum, a korisnik ne može izabrati.
Kad sam aktivan Vber, a ne djela.
Imate vBET actived sada? ili ne? jer sam na vašim stranicama i to je stil workng samo na glavne stranice.