Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 14

Thread: Ja postavljati novu temu ili odgovorite na navoj ili izbrisati post me preusmjerava na praznu stranicu ...

Junior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Ja postavljati novu temu ili odgovorite na navoj ili izbrisati post me preusmjerava na praznu stranicu ...

kad sam postavljati novu temu ili odgovorite na navoj ili izbrisati post me preusmjerava na praznu stranicu ... (Internet Explorer ne može prikazati stranicu) Bilo koji ideja ...

ovdje je moj. Htaccess

# Comment sljedeći redak (dodajte '#' na početku)
    # Da biste onemogućili mod_rewrite funkcije.
    # Imajte na umu: Vi još uvijek trebate kupiti onesposobiti hack u
    # Ploča vBSEO kontrolu da se zaustavi URL prerade.
    Na RewriteEngine

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML |..? Txt) (\\ Gž))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 [L]

# VBET Započnite

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbenterprisetranslator_seo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    Vbenterprisetranslator_seo.php $ RewriteRule [L, QSA]

# VBET Kraj

# VBSEO
    # Neki poslužitelji zahtijevaju RewriteBase direktiva da se
    # Omogućeno (ukloni '#' na početku za aktiviranje)
    # Imajte na umu: Kada je omogućeno, morate uključiti put
    # Da root vB mapa (tj. RewriteBase / foruma /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbseo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    Vbseo.php ^(.+)$ RewriteRule [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Prvo ažurirajte na zadnji release (ne to je vBET 3.3.5, ali mi ćemo je napravio još jedan release danas / Sutrašnjom s malim bug ispravke pa se ne hitno onda pričekajte 3.3.6 nad ažurirati tada) i potvrditi to još uvijek događa - ako da onda Kamil će vas pitati o više detalja, jer ne možemo ga reproducirati na našem forumu (ako možete molimo Vas da nam na umu kako to učiniti točno).

Također možete dissable vBET za trenutak i provjerite nema problem i dalje postoji kako bi bili sigurni da je u vezi s vBET. Ako problem i dalje će postojati vBET invaliditetom, zatim Isse je negdje drugdje - možete ga provjeriti privremeni dissabling druge modove jedan po jedan i pogledati kada je problem nestati.

Vaš htaccess izgleda OK.

Junior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Update nije to popraviti .. Ja invaliditetom VBET i problem je još uvijek tamo .. Čini se da chages VBET upute kažu učiniti kako bi se VBSEO datoteke. Ja ih undid i problema ode .. Re ih učinio i to se vratio .. Sa ili iz VBET omogućen .. Ja sam koristeći VBSEO 3.5.1 PL1

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - to je vrlo važne informacije za nas - mi smo testirali vBET na vBSEO 3.5.1 ne vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil će napravio testove da biste vidjeli smo u mogućnosti reproducirati problem. Ako da ćemo to riješiti i dati vam brzo popraviti, prije nego što novo izdanje će doći. Ako ne ćemo tražiti pristup forumu da bi mogli provjeriti i riješiti tu.

Junior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

OK .. pustiti mene znati ...

Ja sam poništiti promjene VBSEO datoteke i sve izgleda kao da se radi u redu **********

Registracija
    Listopada 2009

Djeluje, ali ne sve - veze trenutno nisu prevedene. Te promjene integracije potrebne su za prevođenje veza. Kao što sam napisao - provjerit ćemo i riješiti ga tako da ćete moći koristiti sve značajke vBET-a

Junior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Awesome ... Hvala .. Vi dečki ste veliku podršku!

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Od nadogradnje na 3.3.6 sam držati na dobivanje tih istih bijelih stranica. To se događa slučajno. Međutim, kada sam onemogućiti VBET to se ne događa uopće. Molimo Vas savjetovati!

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Sam provjeriti na vBSEO 3.5.1 PL1 verzija na našem testnom forumu, a ja ne mogu ga reproducirati. Ja ću pisati o tome kako Michał.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Pozdrav,

Sada naš glavni forum radi na ovaj najnoviji vBSEO 3.5.1 PL1. Ja ne mogu naći taj problem, pa vas molimo da:
    1. možete ga reproducirati na našoj glavnoj forum? Pokušajte pronaći ovo pitanje na ovom forumu i zalijepite ovdje rezultate.
    2. Ako ne možete pronaći ovo pitanje molim PM mi vaš forum admincp, FTP i vBSEO k.č. detalje i naći ću taj problem i to popraviti na forumu.

Zahvaljujući.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •