molim, samo pročitajte prethodni post i odgovor ovdje. To je potrebno.
molim, samo pročitajte prethodni post i odgovor ovdje. To je potrebno.
Ja sam na vaš forum i nisam u mogućnosti reproducirati problem. Molimo Vas da to još uvijek događa. Također - prema prijavi koju mi PM izgledalo je kao da vam je obnovljeno proizvod datoteku, ali vBulletin php datoteke je stara (postojeći funkcija nije bila vidljiva). To bi mogla biti poslužitelju predmemorija problem (ne vBET cache) - gdje je nova datoteka nije bio vidljiv, a server je još uvijek koriste stare datoteke. Tako da bi mogao biti razlog.
Ubrzo: Ja to ne mogu reproducirati na vašem forumu - zar ne? Da li to još uvijek se dogoditi ili ne? Ako je odgovor pozitivan - molimo opišite točno kako ja mogu reproducirati na vašem forumu.
To je lukav jedan. To se događa slučajno. Tako sam i ne znam kad će se to dogoditi ili ne. Međutim, u vrijeme VBET bio onemogućen da se nije dogodilo na sve. Ja ću se vratiti k vama, ako ja mogu dobiti neki više informacija.
Pozdrav,
Jeste li primijetiti taj problem opet ili ne? Bio sam na vaš forum i ja napravio mnoge postove i nisam pronašao ovo pitanje. Možete li to potvrditi?