Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: "Naši klijenti" stranica pustiti.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Default "Naši klijenti" stranica pustiti.

Od danas naš forum ima novu oznaku - Naši klijenti.
    Na ovoj stranici možete pronaći neke od naših kupaca mjesta (kupaca koji su pristali na objavljivanje i bio je prihvaćen od strane našeg osoblja).
    Sada možete vidjeti kako "vBET" radi na forumima naših kupaca.
    Ovo je link na ovu stranicu:
    Naši klijenti
    Ovaj link možete naći na dnu ove stranice.

Ako ne možete pronaći vaše stranice i vi dogovorili za objavljivanje, pokušajte provjeriti link na Vaše stranice. Nakon provjere, Mi ćemo biti obaviješteni automatski i mi ćemo biti u mogućnosti prihvatiti ovaj link, ako je točna.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Ja stvarno ne razumijem što to treba da znaci? Mi smo svi treba staviti u ovaj popis jer svi smo plaćeni za to addon!

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Da, ali nakon kupnje, nisu svi kupci složila osloboditi, tako da ne možemo dodati ove stranice.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Ja stvarno ne razumijem što to treba da znaci? Mi smo svi treba staviti u ovaj popis jer svi smo plaćeni za to addon!
    Ne samo oni koji su pristali za to - i niste dogovorili za to. Svaki klijent može birati sebe ne želi svoju stranicu da se na popisu ili ne, kada je dodjeljivanje licence jo URL (u download sekciji). Možete postaviti da ne popis Vaših stranica i nije na popisu - prema Vašem izboru.

Također imajte na umu da naše osoblje morati provjeriti svaku vezu, jer nećemo popis linkova koji ne ukazuju na forumima, slomljena linkovi, itd.

Da li sada razumijete što je trebao reći, da mi ne popis URL, kada se odlučite da neće biti navedeni u našem sustavu?

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •