Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Koje modove trebaju biti podržane od strane vBET?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default Koje modove trebaju biti podržane od strane vBET?

Najbolji odgovor je - sve moguće

Naravno, mnogi modovi ne treba integracije. No, svaki mod koji će dopustiti da pišu neke vrste poruka, ili će se koristiti nakon naslova će trebati neke integracije.

Koje modove mislite bismo trebali integrirati prvi?

Dajte nam savjet i vaš forum će biti u potpunosti integriran s vBET-om mnogo brže!
    Zadnji uredio vBET; 16-11-09 na 22:42.

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Hvala vam puno da ste integrirajući ga sa vBADynamics. Ja ga koristiti na moj forum, koje ste vjerojatno vidjeli već. Pokušavam ide u tom dijelu sa prijevodom na, ali me vraća na početnu stranicu. Bio sam æe vas pitati o tome, ali je previše lijen i zaboravio. Ja sam oko 250k + post u koji mod, tako bi bilo velik ako se to može integrirati s vBET.

Ja bi također željeli predložiti PhotoPost PHP Photo Sharing Galerija sa vBulletin Forum integracije. Pa, ima puno slika tamo, ali ja želim članovi barem moći čitati komentare na vlastitom jeziku. Trenutno, to preusmjeravanja Povratak na početnu stranicu ako pokušam pregledati prijevoda njega.

Hvala!

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Htio bih da se ovaj hack biti podržani: Kib - chatbox

To bi bilo lijepo kad sve poruke sadržaja će biti preveden kao dobro. Ne znam je li to moguće, ali ja tražim.

Član
    Registracija
    Studenog 2009

Kib - Napredna statistika

Junior Member m_k's Avatar
    Registracija
    Prosinca 2009

dobio mod instaliran i radi, ali nije jasno postoji li neki način da se to radi s mojim dvije glavne dodataka, PhotoPost vBGallery v2.5 i vBadvanced Linkovi Imenik v3.2.0

bilo tko drugi tko imati bilo koji sreća sa bilo koje od ovih još?

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

vbadvertise, a svi proizvodi izrađeni od vbcredits. Mislim da kao tvrtku koju će imati koristi od pronaći stabilan partnera u vBulletin ekosustava raditi. Mislim da vbcredits može stati na račun, oni 'bio oko za neko vrijeme sada i napraviti veliki proizvodi. oglašavanje modul posebno će biti u zahtjevu da se prevesti.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

vbolg verzija 2.0.2 i iznad
    također
    ovaj veliki addon:
    Linkovi i preuzimanja Manager
    Linkovi i Downloads Manager - vBulletin.org Forum

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Bok, glavni Mods koje koristimo;
    VB kredita deluxe
    VB kladioničar
    PhotoPost pro-vidim to radi! Velik
    Turniri i ljestve
    mikro newsletter

Morao sam linkove na njih, ali ne mogu koristiti linkove ovdje. Da li ti svi odlično funkcioniraju s VB Enterprise? Ako je tako, ja ću kupiti VB Enterprise danas!

Ups žao, ja koristiti vBulletin 4.0.5
    Zadnji uredio El Caballo; 18-09-10 na 14:45. Razlog: Ja koristiti vBulletin 4 žao

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by El Caballo View Post
    Bok, glavni Mods koje koristimo;
    VB kredita deluxe
    VB kladioničar
    PhotoPost pro-vidim to radi! Velik
    Turniri i ljestve
    mikro newsletter

Morao sam linkove na njih, ali ne mogu koristiti linkove ovdje. Da li ti svi odlično funkcioniraju s VB Enterprise? Ako je tako, ja ću kupiti VB Enterprise danas!

Ups žao, ja koristiti vBulletin 4.0.5
    Bok. Imajte na umu da podupiremo vB4 Čak i uz izdavaštvo Suite (tako blogove i CMS previše!)

O vašem dodataka. Ne mogu reći u ovom trenutku definitivno ne sve će raditi bez dodatnih integracije, ali imajte na umu da većina dodataka djela bez ikakvih dodatnih integracije koraka. Dodatna integracija zahtijeva se samo u posebnim slučajevima, kao što su stranice u potpunosti generirani od strane MORH-a koji ne podržava global_complete kuka, ili mod koji stvara stranice izvan foruma imenik u URL-u.

Također možete samo provjeriti hoće li se svi problemi pojaviti pomoću vBET besplatne verzije. Mnogo je sporije, ali pokazat će vam postoje li problemi. A nakon toga možete kupiti brže plaćenu verziju s puno dodatnih značajki

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •