Bok Pa, onda sam probati da je u mogućnosti da rade čak i na njemačkom jeziku, neka je vidjeti kako to google. Tisiman Hallo Na, dann versuch ich es auch mal in deutscher Sprache, mal schauen wie google damit auskommt. Tisiman
Google dolazi s kit nije stvarno jasno Morate napisati savršeno dobro njemački, nažalost. Uredi: prijevod nema smisla u potpunosti Google kommt mit deinem Satz nicht wirklich klar Man muss schon perfektes gutes deutsch schreiben, leider. Edit: Die Übersetzung macht voll keinen Sinn
gdje mogu posjeduju pokušati napisati pismo ili dokument? da se provjeri kako to radi. pogodna za ovu aplikaciju sebe i ja ću napisati prijateljima koji žive u Rumunjskoj i Mađarskoj. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern .
Originally Posted by mikael gdje mogu posjeduju pokušati napisati pismo ili dokument? da se provjeri kako to radi. pogodna za ovu aplikaciju sebe i ja ću napisati prijateljima koji žive u Rumunjskoj i Mađarskoj. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern . U primjeru ovdje Slobodno stvoriti novi test teme u ovom odjeljku.
Pozdrav, ispitivanje Ciao, prova
Pozdrav! svyazi provjerite! Привет! проверка связи!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Pregled Tag Cloud
Pravila foruma