Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Koju verziju vBET za vB 3.6.8 i vBSEO 3,3?

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Question Koju verziju vBET za vB 3.6.8 i vBSEO 3,3?

Bok, ja sam novi u ovoj zajednici i vrlo zainteresirani za ovaj proizvod.

Može li netko molim recite mene sljedeće:

1. Što vBET verzija podržava vBulletin 3.6.8 i vBSEO 3,3?
    2. Koja je razlika između vBET slobodan inačici i non-free verziji?

Hvala!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Službeno vBET podržava vB3.8 ili 4,0 i zadnja oslobađanje vBSEO.

Ipak smo klijentu koristeći vBET na vBulletin 3.6.x - to utvrde prekid. Postoji samo jedan problem u vezi s vBulletin bug i da je to razlog zašto nismo u stanju to popraviti (vBulletin tim treba popraviti svoje pogreške). Ovo pitanje je s prijevodom arhive stranice i samo za forume (glavna arhiv stranicu i teme Arhiva stranica prevodi dobro).

Klijent o kojem pišem ne koristi vBSEO. Žao mi je, ali ne mogu vam reći kako će vBET točno raditi s tim starim verzijama. U svakom slučaju - možete početi testiranjem naše besplatne verzije na vašem forumu. A ako će biti u redu, onda možete ostati s besplatnim ili kupiti plaćeni ako želite imati mnogo brže prijevode i podržati višejezičnu zajednicu

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Exclamation

Morao sam držati na moj plan ispitivanja vBET kao vBSEO tvrdi da ne bi podršku i to bi mogao biti (ili bi se) problematično korištenje vBET s vBSEO.

U svakom slučaju danas sam odlučio testirati što ste rekli (vas je rekao da će raditi s vBSEO) pa sam instalirao besplatnu verziju za test i ja sam saznala prijevod utvrde velik!

Međutim, postoji veliki problem na URL-ova:

Moj site je socijalna umrežavanje stranica (URL xxx.com) integriran s vBulletin v3.6.8 foruma (URL xxx.com / forumima).

. Nakon instalacije vBET i napravio izmjene na forum korijen htaccess, naišao sam na problem - kad sam izabrao prijevod, ne mogu se vratiti na xxx.com kao i sve xxx.com URL sada postaje xxx.com / foruma.

Na primjer URL-a xxx.com / index.php? Page = glazbe sada postaje xxx.com /Forum /index.php? page = glazbu i time socijalne umrežavanje dio stranice je potpuno slomljen kao i sve URL preusmjereni na vBulletin forumima.

Bilo koji ideja kako riješiti ovo?

Ja sigurno bi se moglo kupiti ovaj proizvod, ako se to može riješiti.

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Angry

Izgleda da isključivanjem URL za praćenje u vBET konfiguraciji mogu riješiti URL problem. No, prijevod će prestati raditi na način to učinio. Sada ovisno o tome niti sam kliknite, to se prikazuje kao zadani engleski, umjesto prethodno odabrali jezik, a za svaku stranicu ću morati kliknuti jezik zastavom prevesti. To nije poželjno.

Želio bih URL za praćenje rada bez vijak moj URL-a.

Registracija
    Listopada 2009

Bok.

To nije dio za pitanja. Ako imate problem sa slobodan inačici onda pišite ovdje: Besplatno Verzija vBET2.3.x - vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET)

Vjerojatno imate krivu konfiguraciju ili. Htaccess pravila (provjerite da li vi zec odgovarajuću vrijednost za Forum imenik parametar).
    Zadnji uredio vBET; 20-07-11 na 16:28.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Bok myandy99, ja sam koristeći VB 3.6.x previše, i vbseo 3,5, vbet plaćeni verzija utvrde prekid gotovo godinu dana instaliran, provjerite moje postove prije

iz opisa njegova bi trebao biti htaccess problem, imam previše prije i samo plaćati Michał, integracija / instalacija naknada 30 $ da bi vbet raditi dobro i integriran s ostalim skripta / mod

samo neka pro instalacije za vas

Registracija
    Listopada 2009

Njegov problem je, jer besplatnu verziju ne podržavaju prijevoda izvan foruma. Full Version će prevesti stranice izvan foruma, koji su generirani sa vBulletin motor.

To je nit za izdavanje: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •