Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: vbet_guestcache prevelika dodati prazan naredbu u cPanel

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default vbet_guestcache prevelika dodati prazan naredbu u cPanel

vbet_guestcache prevelika dodati prazan naredbu u cPanel

Trebalo mi je 4 sata na quad rigged poslužitelj prazni (ručno) sadržaj, to je pretjerano i mislim da neki oblik kompresije je potrebno ovdje i vbet tablicama cache i još jedna stvar kako o dodavanju rumenilo gumb za to u admincp?

pogledu

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

ok, ali ja ne razumijem exacly,

Vi napisati da nemate mogućnosti u admincp (pitanje) ili sugerirati dodajući novu značajku? (Ispiranje gumb)
    ako da sam se kreće temu zahtjev značajke

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Umjesto toga, pražnjenje tablice ručno iz mog dmin možete dodati opciju da se rumenilo u admincp?
    Pozdrav

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Već smo zahtjev za smanjenje veličine gostiju slučaja i dodati mogućnost jasan predmemorija podataka iz Admin CP - sve primljene

Imajte na umu da u ovom trenutku kako bi se smanjila gost predmemorije, možete jednostavno dodati još stranica ignorirati. A kako bi se smanjila baze podataka predmemorije samo promijeniti predmemorija vrijeme živjeti na manje. No, u kabini slučajeva to će imati negativan utjecaj na performanse, jer je sve više često rezultira wil se od Googlea što je potrebno mnogo više vremena.

Registracija
    Listopada 2009

Također - već napisao istu stvar u temi gdje je to već predloženo je (upravo ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

MOLIMO zaustaviti spam! To nit će biti uklonjena uskoro - to je enought kada ste stavili svoje podatke jednom

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Nema potrebe da se nepristojno, jer ne živimo u 1940-ih znate, i ja sam ne spam, ako bi netko reagirati promptno više ne bi bilo potrebno ponavljati iznova i iznova i nadalje govorimo o 2 različite stvari.

U drugom nit ste rekli da želite napraviti bazu podataka flusher nismo razgovarali o FTP vbet_guestcache datoteku deleter u admincp?!

Kako o mom drugi problem u prijevodu naslova -> F.. ., Ja sam još uvijek čeka odgovor.

Pozdrav

Registracija
    Listopada 2009

Žao nam je ako je moj komentar kao grubost. To nije bila moja namjera. Molimo uzmite moje isprike za to. Samo sam htio učiniti vidljivim da ne pišu o istom pitanju na više mjesta, jer sam već ste pitali o tome prije i objasnio da je to samo čini nered na forumu iu našem timu, i to je razlog zašto smo očistiti takve stvari. Jedna nit po jedno pitanje je dovoljno. Inače imamo problema s njim upravlja, a time i dodjeljivanje našeg osoblja. To je razlog zašto sam napravio to hrabar i u gornjem dijelu slučajeva - Već sam vas pitao o ne pišem iste informacije nekoliko puta (što se na ovom forumu smatra kao spam i na barem nekoliko drugih koji znam i) i borio se da ga propustiti prije . Samo ne želite propustiti sada.

Čak i sada sam vam buđenje potvrditi da neke druge 2 teme koje ste napravili zaista o jednom pitanju ili ne (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... I to je visi kao da je od nekoliko tjedana (ovdje pišete da ste wayting za naš odgovor - ima pogled mi smo wayting za tvoje od dva tjedna ). Pisanje nekoliko puta o jednom pitanju jednostavno čini više za procjenu ne brže. Dakle, samo molim vas, prestanite raditi i ako imate problem - da niti o tome - samo 1 - mi ćemo to podnijeti. To je razlog zašto smo statusi o van nit - kako bi bili sigurni radi nešto još uvijek zahtijeva našu pozornost ili ne.

Još jednom ispričavam se ako je moj komentar nije previše dobro I stvarno hvala za tvoj komentar o tome - ja ću staviti više pozornosti kako bi takva pitanja više nježno. Nadam se da možemo izgraditi našu budućnost odnosa s razumijevanjem i dobar osjećaj

O pitanjima koja su još uvijek na - pod vezu potvrdite to je isti problem kao iu drugim našim nit. A u drugi jednom molimo pošaljite potrebne podatke koje sam pitao o jučer. Bio sam na odmoru na moru tako da sam bio ne mogu riješiti sva pitanja i Kamil je radio na mnogim pitanjima u isto vrijeme. Sad kad sam natrag to bi trebalo biti učinjeno brzo

I ti si pravo - niste napisali o Admin CP cachea čišćenje prije. Već je pitao u drugim nit netko drugi, pa sam postaviti ovdje statusa kao što je već predložio.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •