OK, nedavno sam bio uzimajući privatne poruke, gdje prevedeni tekst su prazne. Nedostaje. Vidim malo zastave i sve, a ja mogu kliknuti da biste vidjeli izvorni tekst. No, prevedeni tekst je samo otišao.
Sve ostalo radi dobro.
Hvala za pomoć!
OK, nedavno sam bio uzimajući privatne poruke, gdje prevedeni tekst su prazne. Nedostaje. Vidim malo zastave i sve, a ja mogu kliknuti da biste vidjeli izvorni tekst. No, prevedeni tekst je samo otišao.
Sve ostalo radi dobro.
Hvala za pomoć!
rekli ste "ne".Code:Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
Koristite li bilo kakve Beta opcije kao što su "Upotreba Cijeli datoteke cache za goste" ili "ignorirao riječ"? Pokušajte ga onemogućili i provjerite sati ponovno.
Ja sam ne koristeći puni spremnik za goste, jer se još uvijek razbija moj forum. Dakle, nije da. I ignorirati riječi također. Nemojte ga koristiti.
EDIT: Upravo sam se vratio na one PM-a koji su prazni jučer, a sada svi rade opet. lol **********. Ne znam zašto, ali hej, čini se sve je dobro opet. Ja ću ažurirati ovdje kad ja dobiti novi premijer s prevedeni tekst u. Hvala!
Zadnji uredio Taurus; 13-07-10 na 14:25.
hehe, to je ludo.
Ako ste učinili nešto posebno s ovom problematikom, možete ga opisati ovdje?
Ok, tako, uživajte![]()
Pa, ovdje idemo opet! Od danas, čak postova od sada je prazan. Ne prevedeni tekst! Ja mogu kliknuti da biste vidjeli izvorni jezik, ali prevedeni tekst nedostaje!