Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Prije kupnje

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Default Prije kupnje

Hi there,
    Nakon što sam pokušao Verzija: 2.3.1 mjesta na mojoj testnoj forum i dobio sam increadable rezultate povećanje prometa od
    1.000 do oko 10.000 u manje od 20 dayes i odlučio sam kupiti punu verziju s instalacijom.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Iako je test forum abot 250 MB, ali to čine mnogi probloplems na moj server, što je moj forum koji je više od 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    tako da, ja sam o tome da se presele s ovog poslužitelja
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM-a

Za ovaj

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM-a (Triple Channel Memory)
    300 GB x 2 SAS 15.000 okretaja u minuti

I moj prvo pitanje je li dovoljno ili ne?

Gledam ovaj forum
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    i ne mogu naći između 40.000 - 90.000 indeksiranih URL-a za svaki jezik, tako, kako
    velika moja baza podataka će biti?

Da li to prevesti na blog?

Ja sam licencirani vBSEO, ali još nije uppgrade V 3,5, što je vaš recomindation?

Ima li ikakve posebne postavke za služiti pitati datacentar ranije?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Imajte na umu da komercijalnu verziju vBET je brže od slobodnog jedan (optimizirane algoritme, predmemorija, slike ...). Dakle, ako ste već koristite besplatni jedna, a zatim svoje resurse poslužitelja će biti sigurno dovoljno za plaćeni jedan.

vBET podržava Blogovi na vB4. U slučaju vB3.8 nismo u mogućnosti potpuno podržava višejezične zajednice jer vBulletin ne podržava blog ima više)pogledajte ovdje za detalje) - Tako piše na raznim jezicima sigurno nije podržan na vB3.8 blogu. Nisam siguran ne prijevod tamo rade, ali pretpostavljam da bi trebao - možete pitati korisnike (vidi link).

Preporučujem ažurirati vBSEO na 3,5. Utvrdili smo da postoji preusmjeravanje petlja pitanje pod vBET 3.3.4 i 3.3.2 vBSEO - to sam rješava nakon vBSEO ažuriranje 3,5

Žao mi je, ali ne razumijem posljednje pitanje. To pitate o predmemoriranim prijevodima, imajte na umu da je potrebno ukloniti besplatnu vBET verziju prije nego što instalirate plaćenu. Tako će se stara predmemorija potpuno ukloniti tijekom deinstalacije, a optimizirana će se automatski stvoriti tijekom instalirane plaćene verzije. Predmemorija će se morati ponovno ispuniti, ali se ionako svaki dan briše iz starih prijevoda tako da je u redu

Ako imate bilo kakvih drugih pitanja - molimo samo pitajte. Rado ćemo vam pomoći

Banned
    Registracija
    Travnja 2011

hi Vbet, može AdSense biti isključen i koristiti svoje textads u komercijalne verzije, bolestan se kupuju narednih nekoliko tjedana.
    hvala

Banned
    Registracija
    Travnja 2011

hi Vbet, može se staviti zastave u zaglavlju kao u demo, plus padajućeg izbornika

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by nic333 View Post
    hi Vbet, može AdSense biti isključen i koristiti svoje textads u komercijalne verzije, bolestan se kupuju narednih nekoliko tjedana.
    hvala
    AdSense je iz vBET opseg - to je do vas da ste ga uključili ili ne. Također možete ga uključiti u normalan stranicama i staviti nešto drugo za prevedene stranice - to će zahtijevati jednostavne modifikacije predloška koji uključuje Vaš oglas.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by nic333 View Post
    hi Vbet, može se staviti zastave u zaglavlju kao u demo, plus padajućeg izbornika
    Da. Imate zasebne opcije gdje staviti padajući izbornik i zastave u nizu. Dakle, ono što vidite na našem forumu je od konfiguracije - ne morate raditi nikakve promjene (za standardni predložak i predloške koji su standardni predložak kuke - tako da u su na odgovarajući način na vBulletin).

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •