Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 18

Thread: vBET Ozbiljne Bug pronađena!

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Exclamation vBET Ozbiljne Bug pronađena!

Sada razumijem zašto moje stranice se ne indeksiraju pravilno 52x.

S vBet instaliran je davanje NIJE NAĐENO na sve moje arhive, nakon 6 sati escluding sve singl mod 1 po 1 je došlo do ovoga, pokušao sam 3.33 i 3.34 i bez vBet moj Arhiva utvrde prekid.

Molim Vas, dajte mi škripac za ovaj problem!

Srdačan pozdrav

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Nitko od osoblja vbet je ovdje? Trebam popraviti!

PS. Nisam imao taj problem sa slobodan inačici

Pozdrav
    Zadnji uredio mario06; 29-06-10 na 22:38.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Hmm ja ne mogu reproducirati ovaj problem. Možete li mi pokazati kako ja mogu učiniti?

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Ja sam upload moje stranice pričekajte 5 minuta i ja ću vam link u pm

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Ja pm'ed čekate odgovor, vbet je uključen i moj arhive niti ne daju FOUND (404), čim se potvrdi to ću ga isključiti, tako da možete pregledavati arhivu opet, tako da možete vidjeti na sebe da to radi bez vbet.

pogledu
    Zadnji uredio mario06; 29-06-10 na 22:39.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

kamilkurczak, Ja sam čekala tu za vas previše potvrditi bug i idete offline nakon 20 minuta bez mene odgovoriti?

To nije pravi način za liječenje plaćati klijentima!

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Trebam pomoć gdje je sve?

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Koliko dugo moram čekati?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Žao mi je što ste morali čekati. Ja već poslati Kamil podsjetnik o svoj problem. Također imajte na umu da ne morate onemogućiti cijeli vBET - bit će dovoljno onemogućiti samo vBET dodataka za arhivu (sve s 'arhiva' u ime kuke). To će vam omogućiti da koristite vBET i radite svoju arhivu (ali ne i prevodite arhivu) dok ne riješimo problem

Kao što sam vidio Kamila nije bio u mogućnosti da ga reproducirati na našem poslužitelju i pitao za detaljne upute o tome (trebamo učiniti nešto posebno za vidjeti ili samo cijela arhiva je dolje). Ako nećemo ga reproducirati na našem serveru, mi ćemo trebati pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP da bi mogli provjeriti zašto se to događa i to ispraviti.

Također, ako imate drugih dodataka (ne uključujući vBSEO) koji koriste neki arhiva kuke pokušajte privremeno onemogućiti one plugins i provjerite ne vBET će raditi ispravno za arhivsku tada. To je provjeriti da imamo neki sukob pitanja ovdje.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Već sam pokušao onemogućiti dodatak vBET arhive jučer, ali je još uvijek razbijen arhiv kada vBET je omogućen tako moram onemogućiti vBET dobiti u arhivu radi.

Problem je jednostavan.

1. Na vBET
    = Arhiva slomljena

2. vBET Isključeno
    = Arhiva rad

Kao što sam rekao gore sam deinstalira svaki dodatak (1by1) jučer pronašao vBET biti krivac, nakon testiranja sam vratiti backup.

Tu je stvarno ništa posebno ne u dobivanje nije pronađena (404) pogreške, sve što morate je otići na donjem desnom dijelu stranice i kliknite na Arhiva i slijedite kroz teme | postove (čak i kao gost).

Za pristup nemam problema, neka je uspostaviti vrijeme da to napravite.

Pozdrav

PS. Morao sam dodati arhiva | mapa weba u svojoj robots.txt, jer Google je započeo daje mi pogreške na arhivu udaranje 17k (404).

PS2. Nemam vBSEO instaliran maybee vBET je skopčavanje | u potrazi za njega.

Pozdrav
    Zadnji uredio mario06; 30-06-10 na 10:26.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •