halo,
Trebam pristup admincp i FTP .. Molim pošaljite mi PM sa ovim podacima.
Pokušat ću pronaći problem.
halo,
Trebam pristup admincp i FTP .. Molim pošaljite mi PM sa ovim podacima.
Pokušat ću pronaći problem.
Imate sati.
Pozdrav
Našao sam plugin sa bug .. Sada ću pokušati pronaći rješenje.
molim vas, samo pogledajte na PM
račun prestao raditi zbog multipe IP otkrivanje, sada račun za prijavu radi opet .. Vaše skoro tamo
Pozdrav
U redu, tako - nakon rada po tom pitanju smo utvrdili da ne postoji bug u vBET ovdje. To je zato što vaš forum koristi vBulletin 3,6 i vBET službeno podržava vB3.8
Ipak smo našli način kako bi to raditi čak i na ne službeno vBulletin 3,6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
Te promjene su već učinjeno na vaš forum.
Imajte na umu da još uvijek prevedene na arhivu stranice foruma ne rade. To je zbog vBulletin pogreške pa pitati vBulletin tim da ga riješi. Ako dodati bilo koji parametar na forum arhivu stranicu (ovaj s f-), A zatim pojavljuje se prazna stranica. Mislim bilo parametar - čak i samo ? X = y i to pad sustava sa vBET onemogućen. Tako ovom slučaju morate pitati vB tim da ispravi svoje bug i najvjerojatnije prijevodi početi da radi (sve je u redu za zapis glavnih i nit stranice).
Budući da nije bilo vBET bug ovdje sam premjestiti nit otklanjanju poteškoća.
Oni će mi je rekao da ga deinstalirati jer je sve radio prije vBET mod.Imajte na umu da još uvijek prevedene na arhivu stranice foruma ne rade. To je zbog vBulletin pogreške pa pitati vBulletin tim da ga riješiti
Nije li to popraviti?Imajte na umu da još uvijek prevedene na arhivu stranice forumima ne radi?
Što je toliko različiti o 3.6.12 i 3,85? Glavne promjene su relevantni za društveno umrežavanje čini mi se da u odnosu VB 3 do VB 4, malo više truda na Vašoj strani ne bi povrijediti ne?
Kao što sam opisao vam bug u vBulletin. Oni jednostavno vam flus daleko. Možda zbog krivo pitanje desription. Nije vBET kriv - izvorni arhiva radi u redu. Prijevod foruma Arhiva stranica ne radi i neće raditi, jer vBulletin crasches stranicu ako u URL addes bilo parametar. I to nije vBET -? Možete dissable vBET dodati url x = y i dalje ćete imati crasched achrive foruma stranicu.
Već sam to već opisao. I dao vam način da provjerite da je to vBulletin bug. Napišite ih da ne morate imati vBulletin da biste crasch te stranice - dovoljno je dodati bilo koji parametar URL-u. I to crasches s vBET onemogućen. Da im ne dopustim da te opet istjeraju.