Vi ste u pravu. Ovo bi trebao biti obrnut. Ispričavamo se za pogrešku
Vi ste u pravu. Ovo bi trebao biti obrnut. Ispričavamo se za pogrešku
s inverzni koda iz vbet još uvijek ne radi za mene .... bilo tko može potvrditi, ako sam radiš nešto krivo?
može biti točna kod
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & lažno! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Naš broj je radi savršeno na našem testnom forumu. Molimo, pošaljite Michal sati s pristupom na svoj FTP.
On će pokušati to popraviti.
Kamil,
to je radio za mene
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & lažno! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
ali s $ _GET ['p'] kao što je sugerirano ništa se ne mijenja **********
jer problem je s dobiti varijabla goto zašto vam je potrebna provjerite je li varijabla p set?
može li potvrditi ovo?
Oba prijedloga su dobri. Kodovi ispravno rade na testu forum .. Napisat ću o tome Michal.
vratiti, vratiti,
pokušati učiniti (s kodom):
1. prevesti stranice (bez obzira na jezik)
2. koristiti Idi na prvi novi post
Možete li vidjeti? Stranica nije preveden.
Ja sam ga provjere upravo sada.
Napravila sam puno testova i to radi na našoj strani u danim kod. Pokušajte ovo:
1. Postavi promjene kao što je to opisao ('goto' ne postoji prije izvršenja ide trought vBSEO - da je ono što naše evidencije nam govori)
2. Napravite novi post testa
3. Provjerite radi za ovaj newone to radi.
Ako je - onda samo rumenilo sprema. Vjerojatno bi trebao raditi flusching u Admin CP -> Maintenance -> Update Counters. Pokušati Obnovi Forum Informacije možda i neki drugi. Ako će raditi za novog deset itmeans da radi, a vi samo imate spremljene stari (pogrešno) redirections.
Pokušajte ovo i dati nam povratne informacije - ako to još uvijek ne radi, onda moram otići i provjerite na vašem poslužitelju.
vbet moje testovi su pod vBulletin 4.0.4pl1
i svoj kod
ne radi za mene, ali ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
radi fino ... Imate li kakvih ideja ako ovaj kod može učiniti nešto kôd?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {