Postoji mnogo mjesta gdje se prikazuju korisničkog imena. Ako ste pronašli jedan od mjesta gdje korisničkog imena još uvijek su prevedeni - molimo vas da ga prijaviti ovdje
Postoji mnogo mjesta gdje se prikazuju korisničkog imena. Ako ste pronašli jedan od mjesta gdje korisničkog imena još uvijek su prevedeni - molimo vas da ga prijaviti ovdje
Trenutno je teško uočiti - čudno korisnička imena neće biti preveden. No, postoje neka područja gdje je moguće da korisničko ime će i dalje biti preveden. Ako nađem takvo mjesto ću raditi na njemu
Zadnji uredio vBET; 13-10-09 na 15:59.
Moja korisnička imena su prevedene posvuda, tko je on-line, postove, itd.
Zadnji uredio vBET; 08-11-09 na 01:46. Razlog: Pogrešno BBCodes
Koristite li bilo koji mod koji uklanja komentare? ...
Vidi ovo:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Ako ste prevedene svugdje onda pretpostavljam da koristite takve mod.
Hmm Žao mi je ne znam što "ukloniti komentare" znači. Možete li objasniti ili dati primjer takve mod? Možemo sastaviti popis previše od Mods koji "ukloniti komentare".
vBET koristi HTML komentari definirati koje dijelove vaše stranice s rezultatima ne bi trebao biti preveden. To jednostavno stavlja kao tekst između:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
i
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Tako ako koristite neki mod koji čisti HTML komentare onda rezultat koji dolazi do konačnog vBET čep (to je ovaj jedan za global_complete kuka) je bez ove obavijesti i vBET prevodi sve - što je bila naredba.
Dakle, molimo naći mod koji je uklanjanje HTML komentare i onemogućiti ili za dodatak pomoću global_complete kuka, set izvršenje kako bi se 1001. Vi ćete to učiniti sve Admin CP.
Ako trebate više savjeta samo pustiti mene znati rado ću vam pomoći
Pokušao sam onemogućiti sve global_complete kuka dodatak (osim vBET i vBSEO naravno), ali još uvijek prevodi.
Ja ću morati proći kroz svaki proizvod sada i onemogućiti ga jedan po jedan kako bi pronašli krivca.