Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 26 od 26

Thread: Naslov prijevod prekinuo u vBadvanced (novije teme)

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Ne možete li mi dati neke druga rješenja? Htio bih DoItMyself, tako da u budućnosti ću znati što treba učiniti bez gnjavi netko na svakom ažurirati.

Kao što sam rekao sve što morate učiniti kako bi riješili pogreška kliknite Uredi (dodir ništa), a zatim spremite kako bi dobili naslov radi ispravno.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Htio bih to popraviti sam, daj mi neke opcije, tako da mogu probati, kada sam kliknite uredi nit (ja ne dirati ništa), a zatim pritisnite Spremi sve radi fino što znači da je to pokazuje pravo.
    Ako ja razumijem ispravno - kada je slomljen i naslov vam je urediti i spremiti bez mijenjanja išta, onda je ispraviti? A kako to izgleda za novu temu - je slomljena ili u redu?

Također - Ja sam još uvijek na čekanju za pristup pojedinosti biti u mogućnosti riješiti ovaj problem. U ovom trenutku držite ga sami. Molimo podatke za pristup PM pa ćemo biti u stanju riješiti problem i zatvorite ga.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Ne možete li mi dati neke druga rješenja? Htio bih DoItMyself, tako da u budućnosti ću znati što treba učiniti bez gnjavi netko na svakom ažurirati.

Kao što sam rekao sve što morate učiniti kako bi riješili pogreška kliknite Uredi (dodir ništa), a zatim spremite kako bi dobili naslov radi ispravno.
    Još jednom - trebamo pristup forumu. Moramo prvo naći uzrok problema da bi mogli popraviti. I mi ćemo tražiti rješenje koje će biti uključene u sljedeće izdanje - tako da ćemo ispuniti pronaći za rješenje koje neće zahtijevati bilo kakve promjene u svakom ažurirati.

U ovom trenutku ne možemo dati DoItYourself rješenje, jer mi nemamo rješenje, a vi ste nas drži za to otkriće. Ako želite da ga riješiti - molimo da nam daju pristup. Ako ste svjesni o sigurnosnim pitanjima, onda molimo da privremeno račune za nas, ili promjena lozinke za neke privremene ili stvoriti testiranje primjer vašeg foruma s reproducirati problem.
    Zadnji uredio vBET; 10-08-10 na 00:10. Razlog: slovoslagač

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ako ja razumijem ispravno - kada je slomljen i naslov vam je urediti i spremiti bez mijenjanja išta, onda je ispraviti? A kako to izgleda za novu temu - je slomljena ili u redu?

Također - Ja sam još uvijek na čekanju za pristup pojedinosti biti u mogućnosti riješiti ovaj problem. U ovom trenutku držite ga sami. Molimo podatke za pristup PM pa ćemo biti u stanju riješiti problem i zatvorite ga.

Da bi to raditi.

1. Kliknite na uredi
    2. Nemojte ništa
    3. Samo spasiti
    Radovi = 100% što znači da ništa nije slomljeno!
    Zadnji uredio kamilkurczak; 19-08-10 na 08:52.

Registracija
    Listopada 2009

Dakle, možda je to već riješeno i ono što vidite to je samo loš rezultat spremljene iz prethodne verzije. Molimo Vas da kako se to radi za potpuno novu temu - Jesu li rezultati su OK onda (bez izrade ovog pseudo uredi korak). Ako redu onda mislim da je problem više ne postoji, a mi možemo zatvoriti taj problem

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

bez odgovora - pa sam shvatiti da je riješeno. Ako ne molimo pišite ovdje i ja ću otvoriti ovaj thread opet.

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •