Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: SERVERD sjeckan PREMA VBET!

Junior Member
    Registracija
    Siječanj 2010

Thumbs down SERVERD sjeckan PREMA VBET!

Moj poslužitelj je bio sjeckan, jer imam VBET.

OVO JE pojma da to potvrđuje:
    korijena 27888 1 0 18:26? Ss 0:00 / usr / sbin / Exim-Mc-1OSBjj 0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server na www **** COM port 80 </ Adresar>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat promjene) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / Arhiva / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / = vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION za održavanje REMOTE_PORT = 41741 PUT = / bin: / usr / bin OSI = / home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN = webmastere **** com REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 SERVER_NAME = www *** com HTTP_PRAGMA = bez cachea SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING = SERVER_ADDR = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE = CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = GLAVA _ = / usr / sbin / sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 0:00 / usr / sbin / Exim-Mc-1OSBjj 0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server na www *** COM port 80 </ Adresar>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat promjene) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    Ja ne možete deinstalirati VBET!
    Ugoditi pomoć mene moj server šalje puno SPAM e-mailove!
    Se puknut!

POMOĆ Michał Podbielski!
    Zadnji uredio PabloAM; 25-06-10 na 17:35.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ja sam analizirati vaše poruke u ovom trenutku.

U međuvremenu recite zašto niste u mogućnosti učiniti dissable / uninstal vBET? Što se događa?

Registracija
    Listopada 2009

Možete li, molim Vas objasniti zašto ste mislili da je vBET kriv? Ja to ne vidi.

Također - jeste li otkrili koja kod slanja e-pošte onih SPAM?

Ja ne mogu vidjeti forum - vbenterprisetranslator_seo.php je uklonjena i. htacces pravila i dalje ukazuju na ovu datoteku. Admin CP radi kao što sam vidi.
    Zadnji uredio vBET; 25-06-10 na 18:19.

Junior Member
    Registracija
    Siječanj 2010

On se koristi kako bi se uvelo vbenterprisetranslator_seo.php svoje XSRIPT na moju web stranicu.

Kada pokušam unistall proizvoda i brisanje vbenterprisetranslator_seo.php iz mog servera Moja web ne rade, jer mi je potrebno "vbenterprisetranslator_seo.php" u FTP: S

Kako ja mogu unistall "ALL" VBET?

Hvala za odgovor

UPDATE:
    Ja sam pogreška unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Zadnji uredio PabloAM; 25-06-10 na 18:35.

Registracija
    Listopada 2009

Kao što sam pisao još uvijek imate. Htaccess pravila upućuju na vbenterprisetranslator_seo.php - Samo komentar njih.

Također ne morate deinstalirati vBET - dovoljno je samo to onemogućiti. Pogotovo što ja još uvijek ne vidim zašto mislite da je vBET problem i moguće je da nije.

Molimo reći kako svoju prvu poruku utvrdi da je netko koristi vbenterprisetranslator_seo.php da biste umetnuli XSCRIPTs koji pišete o tome. Imajte na umu da vbenterprisetranslator_seo.php nema nikakvu relevantnu logiku - to je samo prednji kontroler. Svi zahtjevi za vaš forum prolaze kroz ovu datoteku i nakon toga se koristi vbseo.php. Dakle, ako uklonite vBET pravila, vidjet ćete sve zapise koji ukazuju na vbseo.php što neće značiti da je vbseo.php odgovoran za napad.

Dakle, u ovom trenutku mislim da ste pročitali svoje logove u krivu i da je vbenterprisetranslator_seo.php nije odgovoran za napad. Mogu biti u krivu, ali ako ste tako sigurni, onda molimo opisati kako je to učinjeno (to XSCRIPT umetanje po vbenterprisetranslator_seo.php) - Mi ćemo ga analizirati.

Imajte na umu - u našem je najboljem interesu da naši klijenti budu sigurni. Stoga ćemo dati sve od sebe da riješimo problem ako je uzrokovan vBET-om. Za vlastitu sigurnost - opišite točno zašto mislite da to radi vBET. Inače, ako ste u krivu - ono što očekujem, jer mnogi ljudi misle da je sve učinjeno vbenterprisetranslator_seo.php - koji samo mijenja varijable poslužitelja i ne radi ništa više, ali svi zahtjevi prolaze pored toga, tako da ljudi dobiju pogrešan dojam - pa ako ste u krivu, onda ćete samo izgubiti svu svoju vBET predmemoriju i postavke i još uvijek ćete biti napadnuti, jer ste učinili pogrešnu stvar (još uvijek savjetujete da onemogućite vBET, a ne deinstalirate).

Dakle molim vas objasniti zašto ste thinging da vBET dozvoljeno za ovaj napad. Do sada ste napisali samo ono što ste mislili, ali ne i riječi ono što mislite da.

Registracija
    Listopada 2009

O prva stvar - ja ću to pakao.
    O 2. - samo trebate ukloniti s poslužitelja vBET datoteke. Posebno / Includes / XML / cpnav_vbenterprisetranslator.xml - ovaj definira vBET izbornik.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by PabloAM View Post
    On se koristi kako bi se uvelo vbenterprisetranslator_seo.php svoje XSRIPT na moju web stranicu.

Kada pokušam unistall proizvoda i brisanje vbenterprisetranslator_seo.php iz mog servera Moja web ne rade, jer mi je potrebno "vbenterprisetranslator_seo.php" u FTP: S

Kako ja mogu unistall "ALL" VBET?

Hvala za odgovor

UPDATE:
    Ja sam pogreška unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Ga ponovno pokušajte ga deinstalirati opet, a zatim ručno izbrisati sve vbet učitanih datoteka u ovom redoslijedu:

1. ponovno
    2. deinstalirajte
    3. ručno izbrisati sve učitanih datoteka vbet

PS. Michael, to mora biti gledali u dublje jer želim spavati sigurno noću.

Registracija
    Listopada 2009

Za prva stvar - to je mali vBET bug. Već sam pronašao rješenje - to će biti uključene u sljedeće izdanje. Za brzo popraviti:
    1. otvorite vBET datoteku proizvoda: do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. Find:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. Zamijeniti:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. Uvoz proizvoda datoteka opet
    5. Deinstaliraj ponovno

Uklonite vBET datoteke nakon toga. Ako ste ga ukloniti već - molimo upload.
    Zadnji uredio vBET; 25-06-10 na 19:02.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    PS. Michael, to mora biti gledali u dublje jer želim spavati sigurno noću.
    Molimo pogledajte ovdje, a odgovor na pitanje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

Registracija
    Listopada 2009

Nema odgovora. U tom slučaju ništa ne govori da je vBET kvara i datoteka koja je pod nazivom krivnja nema logike za stranicu generacije pa umetanjem skripti to nije moguće tamo - to je samo prednji kontroler.

Broj zatvorena.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •