Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: vBET 3.3.4 i 3.3.2 vBSEO pitanje

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default vBET 3.3.4 i 3.3.2 vBSEO pitanje

Pozdrav.

Imajte na umu da vBET u verziji 3.3.4 ima problem sa vBSEO 3.3.2 - postoji preusmjeravanje petlja - to će izazvati vrlo visoka opterećenja poslužitelja, a neke od prevedenih stranica će se srušio.

To je u potpunosti riješen ako nadogradite vBSEO na 3.5.1

Također - Ako bilo tko želi za nadogradnju na 3.3.4 vBET i dalje koristiti vBSEO 3.5.1 preporučamo da to učinite prvi na neki primjer testa forum i dopustite nam tamo. Testirali smo vBET na zadnji moguće verzije - i one su podržani, još uvijek smo wiling riješiti ovaj problem za vBSEO 3.3.2 verziju. Dakle, ako bilo tko je zainteresiran - javite nam i PM pristup detalja na forum s takvim konfiguracijom. Kao što sam napisao i službeno podržavamo zadnji za tisak i sve naše testiranje foruma već su unaprijeđeni.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

bilo ažuriranje o tome? iz nekog razloga ne mogu dobiti vbseo 3,5 da bi pravilno funkcionirali na moj vBulletin 3,8 instalirati.

Registracija
    Listopada 2009

Ne - nismo ni to istražio što očito vbseo pitanje koje je ispravljen u najnoviju inačicu. To je razlog zašto je nismo tražiti rješenje - to je samo je već riješena.

Mi smo službeno podržava najnovije izdanje, ali možemo pogledati zašto se to događa s ovom starom vBSEO verziju ako smo dobili pristup do neki test primjer s takvim konfiguracijom. Dakle, ako imate testa na primjer s tim verziju i premijer nam pristup tamo možemo provjeriti što se događa.

U svakom slučaju - to je savjetovao da je ažurirati. Ako imate problema s ažuriranjem za najnoviju verziju vBSEO trebali ići na njihovo osoblje za pomoć.

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Pozdrav;

Ja sam instaliran u beskonačnoj petlji, ali ne mogu koristiti jer vam pomaže da se na bilo koji način?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

koju verziju vBSEO koristite?
    Pokušajte ažurirati svoje vBSEO na kasnije verzije.

Ako je ovo drugo pitanje, molimo da ga opisati ovdje
    Zadnji uredio kamilkurczak; 11-08-10 na 12:31.

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ja ne mogu nadograditi na nove verzije Verzija vBSEO 3.3.3 jer mi je istekla licenca.

Što još mogu učiniti?

Registracija
    Listopada 2009

Možete unazaditi vaš vBET verzija - s ranije vBET verzija taj problem ne postoji. Ipak ne preporučujemo ovo rješenje, jer je svaki vBET izdanje je optimiziran i imaju više mogućnosti.

Također možete AM nam pristup detalje vašem Admin CP, FTP i vBSEO CP, mi ćemo ga provjeriti. Imajte na umu da se obično podržavamo samo posljednje za javnost, jer su one ispravljene greške. Dakle, ne jamčimo da se riješi pitanje koje je na vBSEO strani (jer vBSEO ažuriranje rješava problem). Ako utvrdimo da je brzo - mi to riješiti. Ako ne, onda možemo provesti više vremena s ovom problematikom kao plaćeni integracije uslugu koja košta 30 dolara, ako se slažete.

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Daj što znači 30 dolara?

Ja ne mogu instalirati zbog vas iz vaše pogreške.

A ti si mi podigao za nedostatka novca.

Dajte svoj prilog nije pronađen vratiti mi moj novac ...

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Kasili, kao Michał napisao - možete poslati nam sati sa svojim admincp i FTP podatke, a mi ćemo pokušati popraviti ovo pitanje, ali ne možemo jamčiti za rješavanje problem koji je na strani vBSEO (jer vBSEO ažuriranje rješava problem).
    ovo pitanje je na vBSEO strani.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •