Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 12

Thread: Vbet razbiti moj forum

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Default Vbet razbiti moj forum

Kad omogućim vbet, na nekim stranicama Alati izbornik razbija, odnosno link na vrhu nit - padajući izbornik pauze, padajući nestaje, ovaj se vraća ako onemogućim vbet.

Drugo Alati na dnu nit nedostaje to je ikona, te se ako onemogućim vbet. Ali Alati za temu ne bi se trebale pojaviti na dnu na sve i ne na svim mojim drugim stranicama.

Konačno "Post Reply" ikona nestaje. Opet, to bug ispravke ako sam sebi onemogućiti vbet.

Sve tri bug dogoditi zajedno i na istoj stranici.

To se događa samo za goste. Zahvaljujući.

Pogledajte ovdje - Vječni "Stjecanje mrežna adresa" na mrežnu karticu - Računalna soka

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Evo što na stranici bi trebao izgledati ovako;

Stjecanje mrežne adrese više i više - Računalna soka

Alati za drop-down na vrhu stranice radova, Odgovor ikona je tamo i Alati na botton ne prikazuje.

Kao što sam rekao ako onemogućim vbet sve stranice izgledaju poput ove / \\

Ako mogu omogućiti vbet neke stranice izgledaju kao prvi primjer, na taj način vbet pauze kako moj forum izgleda i radi.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Da li se događa kad Cijeli datoteke Cache za Guest je uključen, ili ne smeta?

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - znamo razlog sada. Ispričavamo se za nevolje - Ova funkcionalnost je još uvijek u beta fazi, nismo imali problema na sve na našim poslužiteljima, ali vidim da su neki problemi na jedan. Dakle, check it trebamo pristup za Admin CP i FTP. Već sam vidjeti da na stranici slomljena neke skripte nisu uključeni - potrebno je provjeriti zašto.

Također molimo Vas da najprije pokušajte ukloniti samo odgovarajuće datoteke predmemorije (naći ćete ga u / Vbet_guestcache / hr / katalog - trebali bi ga prepoznati po imenu - ne samo ukloniti sve datoteke su tamo. Možda BB samo generira takvu stranicu iz nekog razloga i to vBET spremljeno, a sada se prikazuje spremljeno rezultat. Ako se to dogodi opet nakon priručnu proplanku - pošaljite nam podatke pristupa i mi ćemo ga riješiti.

Drugi način zašto bi se moglo dogoditi da se nešto mijenja svoj rezultat nakon što je cache. Ne stvarno vjeruju da je to - u tom slučaju sve stranice koje će imati isti problem. Također vidim nedostatak važnih JS skripti i takve stvari se jednostavno uključiti u predložaka ne dodaje dinamički u cjelini izlaz.

Dakle - provjerite predmemorija čišćenje i dati nam izlaz.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Ako onemogućim puni datoteku cache memorije, to radi savršeno.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Ok pa sam izbrisao stranicu i opet spremljene savršen.

Tako vbet sprema moje cijelom forumu, a ne samo prijevod stranice?

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Mogu isključiti sve stranice na engleskome?

Registracija
    Listopada 2009

U redu - tako da ja razumijem ne postoji problem. Uzrok je sama vBulletin koji iz nekog razloga generirana stranicu bez neke skripte (možda ste promijenili konfiguraciju).

Cache izbrisani i radi u redu sada Datoteka Cache za goste podešen na. Problem riješen i to se kreće u otklanjanju poteškoća.

U ovom trenutku nemamo mogućnost isključiti normalno stranice - ali možemo ga dodati. Molimo, otvorite novi thread u lice zahtjeva za koje

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

To je još uvijek to rade, na nekim stranicama, a ne drugima, ako bot je prvi na stranicu s pogreškama ga sprema kao što je objašnjeno, ako je korisnik prvi na stranici da sprema ok.

Mislim da je to zato bot ne može izvršiti tako da se vidi Ajax stranice malo drugačiji u normalan pregledniku.

Registracija
    Listopada 2009

Ne - to ne zato što čizma ne može izvršiti Ajax. Budući da izvrši Ajax vas Ned imati skriptu uključiti u HTML izlazni. Sve ostalo će se dogoditi temeljeći se na HTML prvi HTML izlaz (pogled stabla se mijenja i sl.)

Čini se da na vašem forumu jednostavno čizme dobiva drugi izlaz koji normalno gostiju. I u ovom trenutku vBET vide svi gosti kao i isto bića. Možete li reći da li vi koristite neke posebne MORH ili vBulletin konfiguraciju koja određuje se gost je dignuti u tom slučaju vraća različita rezultata?
    Ako utvrdimo kako je napravljen na forumu možemo jednostavno stvoriti različite cache datoteke za čizme i za normalnu goste, a sada - svi gosti su samo gosti u našem Cijeli datoteke cache funkcija i mi predmemoriju rezultat koji smo dobili. Dakle, u ovom trenutku možete:
    - Onemogući ovu funkcionalnost
    - Slažem se da su sada svi gosti će vidjeti istu stvar, bez obzira na to su čizme ili ljudi
    - Onesposobiti funkcionalnost, koja Vam daje različite izlaz za čizme

Kao što sam napisao - možemo nositi s tim, ako ćemo znati kako su čizme određuje se na vaš forum.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •