Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Nadogradnja pogreška

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Default Nadogradnja pogreška

/ Home / www / doc /*****/ mojaweblokacija / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
    Nabavite ove nakon nadogradnje 333 - 334, učitao sve datoteke i uvozni proizvod (provjeriti prebrisati postojeći proizvod).
    Bilo savjeti?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molim Vas, dajte vaš točan vB verziju i sadržaj datoteke global.php oko linije 238 (i točka koje je 238).

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

VB je verzija 3,84 global.php je:

PHP Code:
    // if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
    // otherwise only allow styles that are user-selectable
    $styleid intval($styleid);
    $style NULL;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!
    is_array($style))
    {

$style $db->query_first_slave("
            SELECT *
            FROM " 
    TABLE_PREFIX "style
            WHERE (styleid = 
    $styleidiif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect' AND userselect = 1') . ")
                OR styleid = " 
    $vbulletin->options['styleid'] . "
            ORDER BY styleid " 
    iif($styleid $vbulletin->options['styleid'], 'DESC''ASC') . "
            LIMIT 1
        "
    );
    }
    define('STYLEID'$style['styleid']); 
    Ja sam ne siguran ako Dreamweaver prikazuje ispravan linija tako da sam dodao kompletan kod arround ovo, 238 je
    ($ Kuka = vBulletinHook:: fetch_hook ('style_fetch'))? eval ($ kuka): lažno;
    Zadnji uredio Ramses; 22-06-10 na 16:56.

Registracija
    Listopada 2009

Prestanite s vBET čep za style_fetch kuka i provjeriti to je radi sada. Ako ne, onda isključite drugih dodataka za style_fetch kuke jedan po jedan (može okrenuti u odnosu na prethodnu) i provjerite kada će se početi raditi. Kada ste pronašli jedan koji je kriv - molim Vas recite nam što neki je.
    Zadnji uredio vBET; 22-06-10 na 17:06.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Hvala, onemogućavanje vbet style_fetch rješava ovaj problem, ali sada nema zastave koja prikazuje samo rezervirana mjesta.
    Žao nam je, vidio sam gdje sam pogriješio sam se vratiti u drugi.
    Dobro, jako mi je žao da vas je nepotrebno raditi jednostavno sam učitao mape u krivu imenik. Sve je sada u redu.
    Zadnji uredio Ramses; 22-06-10 na 19:34.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Sada to radi dobro, ali vBET funkcionalnost je onemogućen. Ovaj svibanj ne biti tako.
    Ova funkcionalnost je onemogućen kako bi se analizirati što je pogrešno.

Molimo upišite sada, ako se to radi kada je plugin uključen?

Ako to ne radi je problem i trebamo popraviti kako bi mogli koristiti sve funkcionalnosti.
    Zadnji uredio kamilkurczak; 22-06-10 na 23:23.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Kao što sam rekao u mom prethodnom postu da je moja greška, ja sam učitao vbet mapa root umjesto forumu direktorij. To je sve u redu.

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - samo da bi bili sigurni. Sada se izvode sa svim našim dodataka uključen - istina? Jer ako je u redu s nekim onemogućenim, onda neće svi dijelovi vBET-a raditi na odgovarajući način (tražio sam da ih onemogućim samo kako bih utvrdio uzrok). Razumijemo da ste pogriješili u mapi, ali napisali ste i da ste onemogućili kuku koju sam opisao i sada nismo sigurni jeste li je ponovno omogućili.

Dakle, za vašeg klijenta dobro (vaše dobro) želimo biti sigurni da ništa ne gubite i pokrećete vBET sa svim uključenim dodacima. Molimo potvrdite da ćemo moći mirno spavati

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Da Michal, svi dodataka su omogućeni. Čak je i gost cache je na sada, nadam se da će to pokazati učinke u smanjivanju opterećenja poslužitelja uskoro. Hvala na veliku podršku.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •