Sam potpuno gove, stvaranje računa i slanje 30 $
Sam potpuno gove, stvaranje računa i slanje 30 $
Ako želite da koristite naše usluge i plaćene su nam napravili to sve za vas na vaš poslužitelj, a zatim koristite ovaj link na mjesto kako bi: http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php
Ali prvo - koristite se savjeti. Pogledajte 2 postova prije - ti razbio svoj htaccess -. Ćemo vam poslati odgovarajuće jedan. Nudimo Vam naše besplatne online podršku ovom forumu i da će odgovoriti na sva vaša pitanja. Imajte na umu da vBET je dizajniran za forum prijevoda - i instalacije trivijalan. Mi razumijemo da je integracija s drugim plugins, ili dijelove izvan forum može biti lukav, ali dobro je opisao i to radi kao što možete vidjeti na našem portalu. Dakle, savjetujemo vam da obrađuju to s našim vodstvom, ali, naravno, ako mislite da je bolje da ga u našim rukama - poslužite se našim uplaćene usluge.
OK, obnovljeno forum htaccess. Ja ću ići naprijed i popuniti zahtjev kao mnogo da ti dečki na licu mjesta da se ovaj više!
ok, maybee moja očekivanja su visoka, ali su se okrenuli na zastavama u podnožju sinoć. Sve ostalo još uvijek doesnt rad
halo,
radimo sada s foruma, pa vas molimo ne isključite sve mogućnosti.
hvala
Ahh, sve što sam učinio je isključiti podnožje zastave kao taj ubojica. Nisu vidjeli ti dečki još od prije 8 sati!
ok, riješio
problem koji se ne prikazuju zastavu izvan foruma korijen - riješeno
problem koji ne prevesti stranice i forume teme - riješeno
Provjerili smo forum, sve radi dobro.
još uvijek uzimajući dvostruko Lang u linkove
/ TL / TL /
Također još uvijek imaju branding
Automatski prijevodi podržava vBET 3.3.3
I ja sam platio za ne marke
ok, ja izbrisati ovaj 'automatske prijevode ..' niz.
o prvom broju .. mi ćemo ga provjeriti.