Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 63

Thread: Prijevodi ne radi izvan mapa forum

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Također, ne siguran ako to je veliki problem, u mom Admin CP odjeljak navigator za vBET, sve linkove pokazuje praznu stranicu, ali mogu ih uređivati, ako idem kroz vboptions zatim od tamo.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

HI. Još jednom - temeljeći stvar je podesiti vBET rad primjereno za forum stranice. Tek tada ste u mogućnosti da na odgovarajući način se integrirati s ostalim dijelovima. Inače ćete imati problema cijelo vrijeme.

Ako je Vaš forum katalog je phpBB2 - I mislim fizički na vašem FTP - onda MORA set Forum imenik točno / PhpBB2
    Ako to nije fizički u phpBB2 direktorij na vašem FTP - a zatim ostavite Forum imenik prazan.
    To vrijedi i za. Htaccess pravila.

Ako to uzrokuje neke probleme - onda molim one i mi vas i tražiti kukac je takav postoji. VBET je konfiguriran na odgovarajući način imamo pogrešan oblik ispostavljati i morate podesiti na odgovarajući način (prema parametrima Opis u Glavni dio).

O vašem admincp pitanje - imamo prvi put takvo pitanje. Molimo provjerite je li instalacija bude dovršena - to bi bilo najbolje da se samo upload svih datoteka i ponovno uvesti datoteku proizvoda opet (kao što je tijekom update). Ako i dalje će se dogoditi, molim podatke za pristup PM vašem Admin CP i FTP - mi ćemo to provjeriti i to riješiti (također s druga pitanja)

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •