Ja sam uzimajući ovaj u nedavnoj teme na vbadvanced
langtitle = sk] F..
bilo popravci?
Ja sam uzimajući ovaj u nedavnoj teme na vbadvanced
langtitle = sk] F..
bilo popravci?
Zadnji uredio vBET; 18-06-10 na 10:21. Razlog: BBCode ispravak
Nisam napisao sve što se u prethodnom post, mislim da je problem na ovom forumu
Napisao sam ovo
langtitle = sk] F..
Zadnji uredio vBET; 18-06-10 na 10:22.
BokNema problema na forumu - ti samo stavi krivu langtitle BBCode - bez zatvaranja. Dakle - smeće, smeće van. Upravo sam uredio vaše poruke kako bi bili sigurni da nema slomljenih bbcodes
O pitanju koje vBET verziju koristite? Zadnja verzija automatski bi trebao riješiti taj problem. Molim Vas, dajte točan URL stranice na kojoj ga možemo vidjeti.
pokazuje kao da je samo u posljednjih vbadvanced prevedene teme
Niste odgovorili na pitanjeProvjerite koju vBET verziju koristite. Također provjerite (ili pitajte vbadvanced tim) koristi li vbadvanced global_complete kuku tijekom generiranja stranica. Potrebno je da ga vBET automatski riješi (do vBET 3.3.3).
3.3.4
Nisam instalirati posebni dodatak koji ste napravili, ja pretpostavljam da?
Posebna je samo za VBA Dynamics. Drugi to ne treba. Možete li molimo pobrinite se da taj dodatak koji koristite koristi global_complete kuka? Da li te stranice su prevedene? Molim Vas, dajte mi URL na stranicu gdje mogu vidjeti svoj problem.
Molimo Vas da potvrdite to je isti problem kao i vi već ovdje opisano: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Ako da, onda ćemo zatvoriti ovaj jedan i nastavljaju tamo, jer postoji više rasprava.
Nema potvrde - uz pretpostavku da je isti problem i zatvaranje ovaj jedan. U slučaju ako to nije, molimo pišite ovdje i bit će ponovno otvorena.