Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Kako preskočiti <code> </ code>?

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Smile Kako preskočiti <code> </ code>?

Pozdrav, ja sam novi sa VBET, a ja imam programiranje forum .. i sve teme su <code> </ code> na to i želim preskočiti prevođenja da ..

Bilo koji ideja?

moj forum: www dot dot com programmershere

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Ja ne mogu reproducirati problem, možda imam stariju verziju foruma. Molim napišite što ste točno verziju vBulletin, a ja ću pokušati reproducirati na BB verziji kao što je vaš forum.

ovaj problem je vjerojatno bio uzrokovan uklanjanje komentara čep (vBET koristi komentara NTA - ne tranlated područje - opisati područja bez prijevoda).

Pokušajte isključiti ovu dodatak (uklanjanje komentare).
    Pokušajte pronaći sukoba s ostalim modove. Da biste to učinili, onemogućiti druge modove i ostaviti samo vBET. Ako se pogreška ne dogodi, prekidač skrenuti dalje Mods da vidi gdje je sukob.

Dodano:
    Imajte na umu da vBET podržava preskakanje CODE, PHP i HTML bbcodes prijevod. Ako to ne radi na Vašem forumu, onda vjerojatno imate uključen ceaning HTML komentare (kao što je opisano prije), što je zabranjeno, jer HTML komentari vBET označava dijelove proizvodnje koji se br trebali biti prevedeni (mi to poziv nije Prevedeno područje - NTA).
    Zadnji uredio vBET; 18-06-10 na 10:15.

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Zahvaljujući kamilkurczac, ali nije problem ..

želim preskočiti prevođenje HTML sadržaja unutar <code> oznake

Primjer:

Sada: <? PHP funkciju modulirati {echo $ modulirati;}> <code> </ code>
    Sada: VBET prevesti na sve jezike .. Želim zadržati taj na engleskom jeziku, bez prevođenja

razumjeti?

Želim da VBET SKIP sav tekst koji se nalazi unutar <code> </ code> oznake!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Ispričavamo se zbog konfuzije. vBulletin podržava kod BBCode i pišete o HTML kod oznaka - to je izvor nesporazuma.

Ako koristite kod HTML tag predložaka, a zatim uredite one predloške i stavite cijelu kod sadržaj unutar ne prevedene područja - tako da stavite između <- vBET_SNTA -> i <- vBET_ENTA ->

Ako koristite kod HTML tag postove, a zatim uredite one postove i mijenjati kod HTML oznake u kod BBCode.

Molimo Vas da se riješi problem.
    Zadnji uredio vBET; 19-06-10 na 00:29.

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

možete pogledati moj forum

Programeri ovdje

ima 220,000 postova sa <code>, kako bih urediti ih sve?

postoji drugo rješenje?

vidi primjer ovdje

programmershere.com questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html

Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku vBET ne podržavaju tu, ali možemo. Ja sam se kreće tvoj post na lice zahtjeva.

Sada vBET će prevesti ourputs PHP, HTML kod i BBCodes. Nisam imao bilo koji zahtjev za ne prijevod kod HTML tag prije. Zbog izvedbe ćemo napravio to konfigurirati. Vi ćete biti u mogućnosti uključiti opciju koja će štititi sadržaj kod HTML tag protiv prijevod. To će biti uključeni u sljedećem izdanju Zbog složenosti (mi smo izradu upravo istu stvar za HTML oznake skripta i stil) nećemo moći ranije dati brzi popravak - žao mi je što to morate čekati. No, planiramo novo vBET 3.x izdanje ovo/sljedeći tjedan i sljedeće vBET 4.x izdanje u prvom tjednu sljedećeg mjeseca, pa se nadamo da ćete moći pričekati ovo kratko vrijeme

Registracija
    Listopada 2009

Gotovo - bit će uključeni u sljedećem izdanju

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Hvala puno!

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove