Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Hvala vbet ali sam primijetiti neke čudne problem s cmps_index stranicu

Banned
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Hvala vbet ali sam primijetiti neke čudne problem s cmps_index stranicu

Hvala vbet ali sam primijetiti neke čudne problem s cmps_index stranicu.
    Imam cmps_index.php Pag preimenovana u bindex.php. Ali kad sam pokušava kliknite trnalstor primjerice arapski, to pokazuje rez vezu kao što je

koji je navodno će se

A to je isti za sve prijevod. Što ću učiniti kako bi riješili ovu pogrešku. hvala unaprijed.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

vBET smanjuje index.php iz URL-a - to je razlog zašto ste ovaj problem. Za brzo popraviti molim:
    1. Uredi datoteka / Includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Find:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Zamijeniti:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Molimo Vas da potvrdite to pomoći. Mi ćemo se uključiti u sljedećem izdanju, tako da će se smiriti o tome tijekom ažuriranja

Banned
    Registracija
    Prosinca 2009

Ja sam u krivu. To je originalni index.php preimenovan u bindex.php i moj cmps_index.php biti index.php.
    Moj prevoditelj u index.php (izvorno cmps_index.php) čini radi u redu, ali bindex.php (izvorno index.php) ne radi.

I ne možete pronaći ovo koda u / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if (lažne! == strpos ($ adresa 'index.php') & & lažno === strpos ($ adresa '/ arhiva /')) {
    $ Adresa = str_replace ('index.php','',$ adresa);
    }
    To je ono što sam u / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if ($ indeks = strpos ($ adresa 'index.php')) {
    $ Adresa = str_replace ('index.php','',$ adresa);
    }
    Molim odgovor što prije.

Registracija
    Listopada 2009

OK - ovaj kod koji ste našli je jedan. Dao sam ti broj od verzija nije objavljena još. No ne koristite ga - jer je pitanje je nešto drugo što ste opisali na prvom mjestu.

O stvarnom broju. Prvo - pobrinite se da nije učinio neki vBSEO postavke (kao što je običaj napisati ili nešto).

Kada ćete biti sigurni da to nije vBSEO, molimo AM vaš forum URL i korisničke podatke za Admin CP, vBSEO CP i FTP - morat ćemo provjeriti ga na mjestu.

Registracija
    Listopada 2009

Budući da je otišao u PM - potvrdu može izdati biti zatvorena?

Registracija
    Listopada 2009

Nema potvrde - zatvaranje pitanje. U slučaju ako je još uvijek aktivan molimo Vas da odgovorite ovdje i to će biti otvoren.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •