Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: ne traslation

Banned
    Registracija
    Travnja 2010

Default ne traslation

ne traslation

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,

probati ovaj rješenje http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9

Forum jezik opciju imate u admincp -> vBET-> Glavni
    Zadnji uredio kamilkurczak; 13-06-10 na 13:19.

Banned
    Registracija
    Travnja 2010

1. Vi ne lopatara upute. Morate konfigurirati mogućnost jezik foruma. Samo konfigurirati mod >>>>>>>> Ja sam
    2. Postavite krivo Google Prevođenje API ključ - postavite ga na odgovarajuću vrijednost ili ga ukloniti (ne preporuča - samo ga postavite na odgovarajući način) >>>>>>>> Sam ga dobio i postavite ga
    3. Iz nekog razloga bio blokiran od strane Googlea >>> Google indeksirana moje stranice, ali kako znam da je moj site je blokiran

Registracija
    Svibanj 2010

indeksiranje nema prijevoda.

vjerojatno ste je bio blokiran od strane Googlea.

molimo Vas da googletest.php datoteku i staviti ga na poslužitelju:
    Ovdje imate punu rješenje (s kodom)
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Banned
    Registracija
    Travnja 2010

rezultat je

Početna prijevod testa
    Rezultat:
    Test pogreška: Ne URL skup!

Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Ovo nije vBET pogreške, to je pogreška s kovrči.
    morate pronaći rješenje na google za "bez url postaviti rotor pogrešku".

Banned
    Registracija
    Travnja 2010

Ja stvarno nemam pojma
    ali ono što sam želio znati
    je ovaj problem dolazi iz poslužitelja postavke? ili gdje?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Kao što možete vidjeti što ste dobili pogrešku od Curl knjižnica - tako da ćete morati tražiti odgovor na uvijenost području. Najprije provjerite jeste li testirali s odgovarajućom šifrom - da ne postoji bilo koji dodatni znak stavili zabunom (poput unijeti prije spasiti). Ovaj test kod je također dostupan u paketu vBET / Do-not-upload/tools/googletest.php.

Imajte na umu da pružamo ovdje vBET podršku. Ako problem nije u vezi s vBET ne napravili daljnje istrage, inače bismo riješiti bilo koji problem bilo djece. To nije naša uloga. Trenutno znate gdje postoji problem. Molimo istražiti ovo. Mi smo odgovorni samo za vBET kod i ako se nešto ne izvan njega mi jednostavno ne možemo biti odgovorni za to.

Napravila sam malo Google u potrazi za svoju poruku o pogrešci, a pronašao 1 savjet o pogrešnom statički imena - to je razlog zašto sam molba da ponovno provjeriti kod vašeg testa. Pronađeno nema drugih savjeta. Na kraju, molimo samo kontaktirajte davatelja usluge hostinga na rješavanju problema s poslužiteljem. To može biti na poslužitelju konfiguraciji razini to može biti na Curl knjižnica bug. Ne mogu reći.

Znajte da to nije konačno rješenje, ali se nadajte da barem znate kamo sada ići. Kao što sam napisao - to nije pitanje vBET-a i izvan je naše kontrole. TO je neki od vaših problema s poslužiteljem i nadamo se da ćete ga brzo riješiti - to ne sami onda s podrškom za vašeg davatelja usluga hostinga

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •