Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Sporadični Prevođenje

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Sporadični Prevođenje

Ne siguran ako to je najbolji naslov lol nadam se da mogu objasniti ovo bolje

Svaki tako često, kada sam ili moje članovima napraviti post ona postove kao da smo vi u neki drugi jezik (kad idem na to urediti ga, kaže [lang = nl])

To se ne događa puno pa pretpostavljam da ga čini teško ustanoviti, ali to zasad nije dogodilo, a povremeno smo svi objavljivanja na engleskom jeziku i to je uvijek isti jezik (nizozemski zastava)

Oh i ja samo primijetio naslov ove u njoj previše [langtitle = nl]
    Zadnji uredio vBET; 10-06-10 na 13:23. Razlog: ispraviti BBCode

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molim Vas, dajte nam neki točan primjer - točan tekst koji je korišten. A što je jezik otkrivanje postavke? Imajte na umu da je koristite Google onda ponekad Google može biti zbunjen i napravio krivo priznanje (obično vrlo kratke tekstove ili kada riječi u 2 jezika u istu poruku). U tom slučaju ne postoji bug u sve to nije do nas - to je Google. Međutim, možete konfigurirati kako da Google mora dodati postavke jezika.

Molimo Vas da vi još uvijek potrebna pomoć u pitanje ovdje opisanih
    Zadnji uredio vBET; 10-06-10 na 13:24.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bez odgovora - smatra riješen. Imajte na umu ovdje ako je potrebno više pomoći

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Gahu, ja sam tako žao ... iz nekog razloga ne uvijek dobiti moju obavijesti ovdje lol i ja sam bio toliko zauzet da se ovo pitanje otišao po puta dok se zadržao pomalja opet lol

Ja sam pridaje screenshot posljednji put se to dogodilo, ovo u pm lol

Postavku jezika Google otkrivanje je povjerenje kada je rezultat dostojan povjerenja

Koji postavka će vam najbolje preporučiti za ovu postavku?

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •