OK, OK, sam instalirao bez pogreške, ali to je problem, molim pomoć Upozorenje: set_time_limit () [function.set-rok]: Nije moguće postaviti rok u sigurnom načinu rada u [put] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148 Kako pomoći Acill web: heroesuo.net / forum
oh. Jeste li problema sam naišao na ovu besplatnu verziju. Ta se pogreška pojavljuje kada poslužitelj na siguran način = on. Program prevodi ih na siguran način = off. Na taj način možete dodati kod za konfiguriranje htacess to onemogućiti: php_flag safe_mode off Problem će biti riješen uskoro - Domaćin stop kontrola preko htaccess datoteke safe_mode.. To je php_flag safe_mode off neće raditi. Dakle, možda ćete morati kontaktirati vaš domaćin poslodavcima riješiti taj problem. - Ali, postoji problem kad sam čuo za sigurnom načinu rada = isključeno, potencijal za veći hack. Dakle, kako mogu riješiti ovaj problem nije admin vBET
Zadnji uredio haiduongbk; 29-05-10 na 01:59.
Jednostavno isključite sigurnom načinu rada Code: safe_mode = off http://www.vbenterprisetranslator.co...aq.html # post15
safe_mode = off
Pregled Tag Cloud
Pravila foruma