Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: Problemi s 3.1.0 upravo kupili!

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Exclamation Problemi s 3.1.0 upravo kupili!

Pa, upravo sam kupio VBet 3.1.0 i kada na Main Vbet, ja ne mogu pristupiti ništa! To je molba mene unijeti broj licence, ali, ne postoji na bilo koju tipku da pošaljete obrazac nakon toga ...

Moj instalacije otišao glatko bez ikakvih problema, ali sam blokiran tamo. Imao sam instaliranu verziju UN-2 u potpunosti prije (proizvoda i datoteka).

Što trebam učiniti od tamo? Htio bih ga koristiti otkad sam ga kupio!
    Zadnji uredio vBET; 05-11-09 na 06:08. Razlog: Pogrešno BBCodes

Član
    Registracija
    Listopada 2009

I zašto ja vidim francuski zastavu na moj prethodni post? Sam napisao moju poruku na engleskom jeziku, a ne u francuskom! ja ne razumijem.

Moj zadani odabranom jeziku ovdje na forumu je engleski, ali sve izbornike vidim u francuskom! Kako doći?

Uredi: Napisao sam ovu poruku na engleskom jeziku, ali to sada cipele tek na francuskom ?****** Što se događa??
    Zadnji uredio Cybershaolin; 05-11-09 na 06:09. Razlog: Dodato za jezik problemi opet

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    I zašto ja vidim francuski zastavu na moj prethodni post? Sam napisao moju poruku na engleskom jeziku, a ne u francuskom! ja ne razumijem.

Moj zadani odabranom jeziku ovdje na forumu je engleski, ali sve izbornike vidim u francuskom! Kako doći?
    To je zato što je rekao mod da je u francuskom Postavljanjem lang BBCode ručno ili automatski (postavljanjem zadani jezik korisnika).

Registracija
    Listopada 2009

Pa, upravo sam kupio VBet 3.1.0 i kada na Main Vbet, ja ne mogu pristupiti ništa! To je molba mene unijeti broj licence, ali, ne postoji na bilo koju tipku da pošaljete obrazac nakon toga ...

Moj instalacije otišao glatko bez ikakvih problema, ali sam blokiran tamo. Imao sam instaliranu verziju UN-2 u potpunosti prije (proizvoda i datoteka).

Što trebam učiniti od tamo? Htio bih ga koristiti otkad sam ga kupio!
    To nije normalno. Opcije panel je generirana vBulletin motora - Molimo ponovno učitajte stranicu. Ako ponoviti pokušati uvesti ponovno datoteku proizvoda.
    Također budite sigurni da imate Curl instaliran na vašem poslužitelju (ako 2.x radila onda je).

U bilo kakvih problema - samo pitajte i rado ćemo vam pomoći

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Pa, zapravo, htio sam ga testirati lokalno prije nego što ga instalirate na moj život forumu. Lokalno, čak i ako ja pokušati osvježiti stranicu, samo info vidim na th VBet Glavni je licenca stvari. Reimporting proizvoda nije pomoglo ni.

Također, bio sam jedan od onih koji su donirali prije 3.1.0 je dostupan za download? Nisu mi trebali dobiti popust pri 3.x će se pojaviti?

Na drugo pitanje, ovdje na svoj forum, možete li mi reći zašto kad mi je jezik postava na engleskom, vidim sve izbornike, postove, itd. u francuskom? Pokušao sam za brisanje kolačića, predmemorija, osvježavajuće stranici, ali ništa ne pomaže, ja sam još uvijek u francuskom!

Registracija
    Listopada 2009

Za korištenje vBET-a potreban vam je pristup Internetu. Inače ne može raditi - prijevodi se vrše s Googlea. Budite sigurni da vam ništa ne blokira pristup trećim stranama. Također ćete trpjeti ono što imate sada. Pristup internetu je nešto uobičajeno za forume
    Zadnji uredio vBET; 05-11-09 na 16:17.

Registracija
    Listopada 2009

Također, bio sam jedan od onih koji su donirali prije 3.1.0 je dostupan za download? Nisu mi trebali dobiti popust pri 3.x će se pojaviti?
    Nismo objaviti ništa kao što je to

Na drugo pitanje, ovdje na svoj forum, možete li mi reći zašto kad mi je jezik postava na engleskom, vidim sve izbornike, postove, itd. u francuskom? Pokušao sam za brisanje kolačića, predmemorija, osvježavajuće stranici, ali ništa ne pomaže, ja sam još uvijek u francuskom!
    Samo kliknite engleski zastavu za povratak na engleski jezik I provjerite zadani jezik u User CP korisnika - MORH želi biti pametan, pa kad netko kaže da mu je defaultni jezik je francuski će ga vratiti u Francuski.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Za korištenje vBET-a potreban vam je pristup Internetu. Inače ne može raditi - prijevodi se vrše s Googlea. Budite sigurni da vam ništa ne blokira pristup trećim stranama. Također ćete trpjeti ono što imate sada. Pristup internetu je nešto uobičajeno za forume
    Čak i ako sam pokrenuti na lokalnoj razini, još uvijek imaju pristup Internetu kroz moj lokalni forum ... ali postoji način da se ovaj posao jer želim da ga testirate prije odlaska živjeti s njom ... Ne postoji ništa što blokira foruma. Zašto ste dodajući da dio o patnji s onim što sam sada i da je Internet je zajednička za forume? Mislite li da to nije pošteno da isprobate testiranje prije riskirajući stvari na forumu uživo prije? I da, 2.x je pokrenut fino prije.

Nismo objaviti ništa kao što je to
    Pa, uzeti izravno iz svoj post # 720 vbulletin.org:

Quote Originally Posted by NLP-er
    Zato - tko mi je darovao u ovom projektu do ovog trenutka, će dobiti 1 besplatno korištenje licence i 1 beskamatni kredit vezu uklanjanje licenca za 3.0.0
    To je neka vrsta popusta ... ali vi ne nudi mi to još ... Pa kako mogu dobiti još jednu besplatno korištenje dozvole i uklanjanje licence?

Samo kliknite engleski zastavu za povratak na engleski jezik I provjerite zadani jezik u User CP korisnika - MORH želi biti pametan, pa kad netko kaže da mu je defaultni jezik je francuski će ga vratiti u Francuski.
    Otkrio sam zašto. To je dodavanje / fr na kraju, umjesto samo http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Registracija
    Listopada 2009

Čak i ako sam pokrenuti na lokalnoj razini, još uvijek imaju pristup Internetu kroz moj lokalni forum ... ali postoji način da se ovaj posao jer želim da ga testirate prije odlaska živjeti s njom ... Ne postoji ništa što blokira foruma. Zašto ste dodajući da dio o patnji s onim što sam sada i da je Internet je zajednička za forume? Mislite li da to nije pošteno da isprobate testiranje prije riskirajući stvari na forumu uživo prije? I da, 2.x je pokrenut fino prije.
    Samo zato što Internet priključak je potrebno za ovaj mod za pokretanje
    O testiranje molimo Vas Test forum nije dostupna za javni pogled.

To je neka vrsta popusta ... ali vi ne nudi mi to još ... Pa kako mogu dobiti još jednu besplatno korištenje dozvole i uklanjanje licence?
    To je jednostavan - zato što ne ispunjavaju opisane stanje. Pogledajte na poruku dana

Otkrio sam zašto. To je dodavanje / fr na kraju, umjesto samo vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) - Powered by vBulletin
    Drago mi vas riješiti ovaj.

Imate li još uvijek imate problema s instalacijom? Ako da, molim PM me pristup Admin CP i FTP ću ga provjeriti

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Samo zato što Internet priključak je potrebno za ovaj mod za pokretanje
    O testiranje molimo Vas Test forum nije dostupna za javni pogled.
    Testiranje forum lokalno znači sama po sebi da nije pokazati nikome!

Kao što sam rekao, nisam u mogućnosti vidjeti mogućnosti vBet Glavni u mom admincp kad je testiranje na moje lokalno forumu. O stavljajuci svoje hack na moj live forumu, te ne znam više što ću učiniti s tim jer nisam stvarno poštovati vrstu odgovore koje mi je dao ovdje.
    Zadnji uredio vBET; 06-11-09 na 00:56. Razlog: Privatni pitanja preselio u PM

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •