Im 'koristeći vBET 3.3.3 i 3.3.2 vBSEO. Moj langtitle oznake nisu se raščlaniti na stranici profilu statistiku bilo sada, čini se. Prilično čudno!
Im 'koristeći vBET 3.3.3 i 3.3.2 vBSEO. Moj langtitle oznake nisu se raščlaniti na stranici profilu statistiku bilo sada, čini se. Prilično čudno!
Da biste riješili parsiranje od langtitle pod profil "statistika" kartica (gdje se kaže: "Zadnji post: ..."), sam napravio tu promjenu u class_userprofile.php:
Find:
Zamjena:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Nema načina oznake su globalno se raščlaniti, jer inače ova promjena neće biti potrebna. Također nema kuke u toj klasi datoteku.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Molimo Predsjednik podatke za pristup na FTP, Admin CP i vBSEO CP. Budući da nismo u mogućnosti da ga reproducirati na našoj strani, moramo ga provjeriti na našem poslužitelju.
Molimo poništiti promjene prije nego što nam daju pristup detalje (moramo vidjeti da je problem dijagnosticirati) - možete je napravio kopije datoteka lako dovesti ga natrag.
Kao što sam napisao treba raščlaniti vBET 3.3.3 langtitle globalno, u ovom trenutku nisam u mogućnosti reći to je neki kukac, sukob s drugim čep ili pogrešno vBET ažuriranje.
Ja sam putujete u inozemstvo ovaj tjedan, i neće biti dostupni za obradu bilo koje web stranice pozadina problema, osim onih objavljen ovdje na forumu.
Možete li mi pokazati gdje u kodu tag globalno je raščlaniti? I onda možete pogledati i pustiti te znati ako ja mogu vidjeti zašto je nestalo određena područja.
otvoriti datoteku: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
i tražiti vbet_global_complete se koristi funkcija vbet_parseTitleGlobally (Od / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Hvala! Ja ću istražiti ovaj.
Ja sam pronašao još nekoliko u navbits na inlinemod.php i postings.php.
Možete li reproducirati takvo ponašanje na ovoj stranici, tj. prilikom uređivanja prevedeno nit?
![]()