Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Aktivacija e-poštu samo na engleskom jeziku

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Default Aktivacija e-poštu samo na engleskom jeziku

Nadamo Michal neće osjećati osvaja kad se vrati. Mislim da je rekao da je teške poplave u Poljskoj. Dobra stvar je više pomoći sljedeći tjedan

U svakom slučaju .... Pokušao sam se potpisivanje novog korisnika kroz različite prevedene jezične verzije u moj forum ... i svaki put se registrirajte uvijek dolazi kroz na engleskom jeziku.

Ja bi bili sigurni da odaberete odgovarajući (različite) jezika, kao i za registraciju.

Imam sljedeće postavke.

Razno> Prikaži izvornik teksta korisnika> Normal
    Razno> Prikaži izvornik teksta za gosta> Normal
    Razno> Prijevod vBSEO poruke JavaScript> Da
    Google Jezik Detekcija> Uvijek vjeruj korisnika

bilo koji ideja?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Da, imamo veliku poplavu u Poljskoj i bio sam na dugom putovanju natrag s poslovnog puta. I također sam sretan što će sljedeći tjedan naš čaj biti veći, a vi ćete kao naši kupci dobiti bržu podršku i brže nove značajke u vBET-u

Natrag na pitanja. vBET ne podržava E-mail prijevod u ovom trenutku.

Već smo na našem TODO liste za integraciju vBET s vB fraze sustava. Kada će biti spreman onda možemo provjeriti mogućnosti za spojiti na automatske poruke e-pošte obavijesti (koja baza na fraze) i napraviti vB odabrati izraz prema stvarnim prijevod.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

I ja sam također sretan što sljedeći tjedan naše liti će biti veći i vi kao naši kupci će dobiti brže i brže podršku nove značajke u vBET
    Strašan, dobro čuti! To je velika proizvod.

Već smo na našem TODO liste za integraciju vBET s vB fraze sustava. Kada će biti spreman onda možemo provjeriti mogućnosti za spojiti na automatske poruke e-pošte obavijesti (koja baza na fraze) i napraviti vB odabrati izraz prema stvarnim prijevod.
    ok, hvala.

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

je to riješiti? Ja sam koristeći 3.3.6 i e-mailove ne dobijete prijevod. popup prozori previše

Banned
    Registracija
    Studenog 2010

Pozdrav!
    Evo odgovora:
    Natrag na pitanja. vBET ne podržava E-mail prijevod u ovom trenutku.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •