Preselio se greške sekciji. Mi ćemo to provjeriti i dati brzo popraviti, ako da će biti lako opisati![]()
Samo sam pokušavao je doveo do problema. Neuspješno. Napravila sam novi blog entry, ali nije to odobrava samo ići na pregled. Na pregled je opaqued s Lang BBCode ono što se očekuje. Kad sam postaviti pregled ponovno je sasvim u redu, na to bi trebalo biti. Možda sam pokušavajući ga reproducirati na pogrešan način, ili nije razumio pitanje. Mislio sam da je pitanje je o dodavanju lang BBCode kad je već dodana. Ali ja ne vidim takvo ponašanje.
Imajte na umu da, ako pišete poruku i želite pregledati će se opaqued po Lang BBCode u skladu s odabranom strategijom jezik otkrivanje. To je kao da pretpostavimo da rade. A ako ste ga ukloniti i vidjeti pregled opet onda će opet otkriti jezik i dodati Lang BBCode. To je kao što bi trebao biti. Budući da pregled ne iste stvari kao i podnijeti, samo withour spremanja u bazu podataka. Dakle, jo morate vidjeti točno istu stvar koju će biti stavljen u bazu podataka kada ga pošaljete.
Molimo Vas da se problem postoji i sam bio provjerom to krivo, ili je kao što smo ga je dizajnirao?
Svaki savjet kako ga reproducirati?
Zadnji uredio vBET; 10-06-10 na 22:42.
Bez odgovora. U svakom slučaju - našli smo nešto što bi moglo biti i ovaj problem u području objavljivanja. Već fiksne - bit će uključeni u sljedećem izdanju. Molimo obavijestite nas da će se pojaviti da je drugi problem - mi ćemo ponovno otvoriti ovaj.