Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Blog post dvostruko ogleda se u načinu skice

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Cool Blog post dvostruko ogleda se u načinu skice

Text automatically translated from: Portuguese to: Croatian
    Translated text
    Svaki put kad ponovno urediti blog post u draft načinu rada koji je nova oznaka je dodan Lang.
    Svaki put moram izbrisati oznake za stare lang prijevod alat koji prepoznaje tekst opet i ponovno umetnite oznaku.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Preselio se greške sekciji. Mi ćemo to provjeriti i dati brzo popraviti, ako da će biti lako opisati

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Translated text
    Ok, ja sam u čekati.

Hvala!
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Samo sam pokušavao je doveo do problema. Neuspješno. Napravila sam novi blog entry, ali nije to odobrava samo ići na pregled. Na pregled je opaqued s Lang BBCode ono što se očekuje. Kad sam postaviti pregled ponovno je sasvim u redu, na to bi trebalo biti. Možda sam pokušavajući ga reproducirati na pogrešan način, ili nije razumio pitanje. Mislio sam da je pitanje je o dodavanju lang BBCode kad je već dodana. Ali ja ne vidim takvo ponašanje.

Imajte na umu da, ako pišete poruku i želite pregledati će se opaqued po Lang BBCode u skladu s odabranom strategijom jezik otkrivanje. To je kao da pretpostavimo da rade. A ako ste ga ukloniti i vidjeti pregled opet onda će opet otkriti jezik i dodati Lang BBCode. To je kao što bi trebao biti. Budući da pregled ne iste stvari kao i podnijeti, samo withour spremanja u bazu podataka. Dakle, jo morate vidjeti točno istu stvar koju će biti stavljen u bazu podataka kada ga pošaljete.

Molimo Vas da se problem postoji i sam bio provjerom to krivo, ili je kao što smo ga je dizajnirao?

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Translated text
    Ja pucati problem i podijeliti s vama.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Svaki savjet kako ga reproducirati?
    Zadnji uredio vBET; 10-06-10 na 22:42.

Registracija
    Listopada 2009

Bez odgovora. U svakom slučaju - našli smo nešto što bi moglo biti i ovaj problem u području objavljivanja. Već fiksne - bit će uključeni u sljedećem izdanju. Molimo obavijestite nas da će se pojaviti da je drugi problem - mi ćemo ponovno otvoriti ovaj.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •