Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Zadnji uredio trevis; 12-05-10 na 16:37.
Ne znam ovaj mod. Možete li mi opisati kako se to radi? Da li to ima svoj poddirektorij u URL? Da li stvara izlaz bez korištenja global_complete kuka (jednostavno ga ispisuje na izlaz)? Možete li mi dati točan URL gdje se mogu vidjeti u akciji?
Također molimo Vas da ono što je već pokušava učiniti kako integrirati? Jeste li koristite neke savjete ovdje obliku: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - One koji?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum
Da.
mandela.org -> Glavni forum
mandela.org / wiki -> MediaWiki (s vbMediaWiki integracija)
Ne znam ... Ja mogu vidjeti točan tekst na prvi jezik.
mandela.org / wiki i odaberite dva jezika
N / A
Ja ću
Zadnji uredio trevis; 13-05-10 na 00:11.
OK - vidim da je ovaj mod se koristi global_ kompletna - sam bio u krivu rekao da vjerojatno ne zbog 'vbet_flag' pitanje. Vidim problem i vidim da su veze slomljena nakon što je prvi prijevod - one počinju od '.' (Točka) - bez www. Molimo PM me pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP - ja ću provjeriti problem i to ispraviti.
Nažalost, te mogućnosti da nam ništa. U ovom trenutku smo svjesni problema, ali ne poznaju uzrok. Za potpunu dijagnozu i korekcija trebamo pristup forumu.