Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Kompresija pogreška!

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Kompresija pogreška!

Mislim da je sve ispravno instaliran, ali kada je to omogućeno, ja dobiti ovaj greška na moju početnu stranicu:

Sadržaj Kodiranje Greška
    Stranica koju pokušavate pogledati ne može biti prikazan jer se koristi nevažeći ili nije podržan oblik kompresije.
    * Molimo kontaktirajte vlasnike web stranica kako bi ih obavijestili o ovom problemu.

Možete li ugoditi pomoć!

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Također, čak i uz proizvod invaliditetom, moj portal je stranica sada samo praznu stranicu.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ako imate problem s invaliditetom vBET nije vBET kriv.
    Imajte na umu da ako ste ufing vBSEO i osobe s invaliditetom vBET by Admin CP onda vBET nije onemogućen još - jer tou još uvijek preusmjeriti na vBET u Htaccess i još uvijek koristiti vbet funkcija u 2 promijenjene datoteke u vBSEO..

Prvo moramo utvrditi to je vBET fault. Molimo provjerite da vBET u potpunosti je dissabled. Ako je odgovor pozitivan, a problem i dalje se događa onda vBET nije uzrok.

Koristite li vBSEO? Koji je status kada vBET u potpunosti je onemogućen (u Admin CP + htaccess pravila + opozvati promjene u vBSEO)?

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Kada je u potpunosti onemogućen, kao što je gore opisano i (ja vratio sve promjene), a zatim sve vratiti u normalu.
    Da li koristiti VBSEO. Kad sam to omogućiti ja dobiti "kompresije" greška, a moj portala stranica je praznu stranicu.

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - sigurni smo sada da je u vezi s vBET. Vaš problem nije standardne - tako bih vas pitati o drugim modovima koje koristite. Imate li neki mod za kompresiju?

Sljedeći savjet oko praznu stranicu - molimo provjerite da ste instalirali PHP modula: Curl i ICONV (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Molimo Vas da ste koristili prijevod SEO veze? Jeste li dodati vBET pravila. Htaccess? Ako da - što je vašeg foruma URL? - Ne koristite ga pod-direktorij u URL (u tom slučaju pravila moraju biti izmijenjeni kako je opisano u uputama)?

Molimo da se kopije svih datoteka koje će se promijeniti tijekom instalacije i integracije, i instalirati cijeli proizvod opet od prosjačenja. Molimo da provjerite da li jelen s uputama precizno. Ako želite da su instalacije za vas možete kupiti instalacije usluga za 30 $: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

O Jeez čovjek **********. ću platiti za instalaciju sada. Ja samo želim znati kada se prvi će to biti učinjeno molim. Jer ja ne mogu priuštiti da se moj portalu prazan. Hvala na brzi odgovor. Ja to cijenim.

Registracija
    Listopada 2009

Molimo PM ili pošti detalje, tako ćemo biti u mogućnosti učiniti napravio instalaciju.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •