Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: vbseo i. Htaccess

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Default vbseo i. Htaccess

Ja sam koristeći vbseo za različite SEO značajke, osim ne prepisati bilo koji URL-ove pomoću vbseo

Zato mi je još uvijek potrebno dodati:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjeravanja = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbenterprisetranslator_seo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    Vbenterprisetranslator_seo.php $ RewriteRule [L, QSA]
    ili samo:
    RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Jezik = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ Lang]
    - Kada se ne prepisivanjem URL-ove sa vbseo

(Također mogao je moguće objaviti Htaccess datoteku ovdje -. Biste vidjeli primjer kako to izgleda za vbseo + vbet)
    Zadnji uredio krisp; 04-11-09 na 15:01.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ako koristite vBSEO morate koristiti pravila stvorena za forum sa vBSEO - inače vBSEO neće raditi uopće. Ta pravila omogućuju vBET surađivati s vBSEO.

Ako koristite pravila foruma bez vBSEO, onda zahtjev neće proći vBSEO i vBSEO će učiniti ništa za ovaj zahtjev.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da ja nemam. Htaccess na sve. Budući da sam ne prepisati URL-ove sa svojim vbeso nije potrebna. Ja samo koristiti različite mogućnosti kao što su = nofollow, proširena meta tagova itd. Sve ove značajke vbseo rade sasvim u redu bez. Htaccess na sve.

Drugi sam uvoz vbet proizvoda i admincp i forum ide u potpunosti prazan, a nemam pristup obrazac na sve.

Izrada Htaccess sa bilo.

Na RewriteEngine

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjeravanja = / $ 2 [L, QSA]
    ili

Na RewriteEngine
    RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Jezik = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ Lang]

- Čini nikakvu razliku. Stil nije moguće komunicirati s foruma na sve.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by krisp View Post
    Imajte na umu da ja nemam. Htaccess na sve. Budući da sam ne prepisati URL-ove sa svojim vbeso nije potrebna. Ja samo koristiti različite mogućnosti kao što su = nofollow, proširena meta tagova itd. Sve ove značajke vbseo rade sasvim u redu bez. Htaccess na sve.
    U tom slučaju koristite pravila za forum bez vBSEO-a

Quote Originally Posted by krisp View Post
    Drugi sam uvoz vbet proizvoda i admincp i forum ide u potpunosti prazan, a nemam pristup obrazac na sve.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Također molimo da provjerite da li učiniti sve instalacije i integracije korake na odgovarajući način.
    U slučaju da vam neće nositi ovo mi PM pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP.
    Zadnji uredio vBET; 05-11-09 na 00:25.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •