Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 15 od 15

Thread: Problemi s vBet (vBadvanced / prazne stranice)

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Naslovnica Prevoditelj = OK
    cardshare.tv / TL /

Ipak / forum pokazuje kao što je ovaj:
    cardshare.tv / TL / forum /

Ja bi radije prikazati kao:
    cardshare.tv / forum / TL /

Ali ja licemjerje činiti se raditi kako to učiniti bez razbijanje nešto.

Također, kada gledate post je uklonjen / forum / potpuno.

npr. cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

, a to uzrokuje neke slike ne prikazuju ispravno.

Ako bi mogao pomoć mene ispraviti bilo bi mnogo poštovati.

Primijetio sam ti rekao nešto o modifiying prva 2 pravilima ... Primjer?

Hvala

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - imate krivu konfiguraciju.

Molimo konfigurirati glavne opcije na odgovarajući način. Postavi forumu imenik, prazan domena (tu piše da ga koriste samo kada pod-domena se koristi), postaviti odgovarajući pravila za htaccess u direktoriju forum (imate primjer ovdje. http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Ako imate problema poslati svoje stvarne. htacces sadržaja i dat ću ti ispraviti jedan).

Ovo je početak - napraviti forum prijevode rade na odgovarajući način. Kada je to OK u cijelu liniju, onda početak integriranje ostalih dijelova - stranica izvan foruma koji su podržani od strane vB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Ili vbadvanced integracije. Ovdje je link za vbadvanced dinamičan: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Imajte na umu da nisu svi integracije vbadvanced proizvode podržava upravo sada - pa budite specifični.

Molimo vas da u prvom dijelu, a zatim drugi. Nećete ga raditi na drugi način. Baza je: forum prijevod radi. Onda ste spremni da se integriraju drugim dijelovima.

Mi smo ovdje da vam pomoći Dakle pitati, dati stvarni status i tako dalje. Ako se osjećate kao bolje da je netko to učiniti za vas - stršiti kupiti http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php i mi to učiniti za vas. Prije nego što mislite o tome buing - molimo samo jelen točno sve upute - mi ćemo učiniti isto ako kupite nadogradnje usluga, mi ćemo, samo jelen priručnik ...

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ja sam kupio nadogradnju i nadam se da čuti od vas uskoro.

Pokušao sam postavljanje / forum i uklanjanje domene i pokušao niz drugih postavki, no to je uzrokovalo teme u prijevodu vratiti na početnu stranicu.

Pretpostavljam da je to zbog / korijen. Htaccess i / forum. Htaccess

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Ja sam kupio nadogradnju i nadam se da čuti od vas uskoro.

Pokušao sam postavljanje / forum i uklanjanje domene i pokušao niz drugih postavki, no to je uzrokovalo teme u prijevodu vratiti na početnu stranicu.

Pretpostavljam da je to zbog / korijen. Htaccess i / forum. Htaccess
    Dobili smo jedan nadograditi uslugu bez odgovora pristup podacima - mi poslati mail s preostalim. Ako je vaš odgovor molim Ne možemo napravili ažurirati bez pristupa

Registracija
    Listopada 2009

Riješen Jedno pitanje pronađena vBAdvanced CMPS integracije - također riješiti i rješenje će biti uključene u sljedeće izdanje - tako da će raditi bez ikakvih promjena.

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •