Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 15

Thread: Problemi s vBet (vBadvanced / prazne stranice)

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Problemi s vBet (vBadvanced / prazne stranice)

Ok,

Im imaju neke ozbiljne probleme s instaliranjem ovaj mod.

Im ne novorođen kada je u pitanju instaliranje modovi i sam napisao običaj Mods ali to je slomljena nešto.

Ja sam slijedio vodič preko i pročitajte FAQ, ali ne može se činiti kako bi saznali zašto je moja stranica više ne rade ispravno.

Instalirao sam mod na cardshare.tv

Imam vBadvanced postava u korijenu
    . Htaccess u / root preusmjerava iz ne-www na www

Ja vBulletin imati instaliran u / forum

Im također izvodi vbseo & sitemap

Ja uredio datoteke i. Htaccess kako je zatraženo, mjesto onda semmed da rade,

Međutim, sam otišao na pregled konac, a ja samo dobiti praznu stranicu.

Također sam provjeriti samo ide na www i dobio sam praznu stranicu.
    Zatim sam stavio u. Htaccess uređuje u / root. Htaccess

ovo stalno prazne stranice, međutim, kada kliknete prevoditi, to je radio, ali je dodao forum na URL, iako nije ništa razbiti to samo čini malo čudno?

Zatim sam omogućen zastave na forumu, te pokazati prekid na / forum, ali morao sam kopirati slike mapu na moj / root i promijenite postavke običaju i ručno dodati varible za to pokazati na vbadvanced stranici.

Dakle kao što možete vidjeti da im nekoliko pitanja.
    Također sam pokušao to onesposobiti čep kako bi dobili mjesto radi ispravno, ali njegova još uvijek isti, tako da će morati vratiti i poništiti moje promjene.

Stvarno se nadam da bi netko mogao baciti svjetlo na neke moje pitanjima kao što sam čuo puno dobrih stvari o ovaj mod i da bi zaista željeli dobiti koristeći.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

U redu,

Nakon više petljaju sam uspio dobiti naslovnoj stranici (vbadvanced) prevođenja, niti prevođenje tako da većina pitanja su fiksne.

Međutim, jedina stvar, iako još uvijek veliki problem.

Zadani jezik radi kako treba

Ali

Ako kliknete prevesti na početnu stranicu, a zatim kliknite foruma, vi ste preusmjereni na početnu stranicu.

Ako ste na forumima indeksa i kliknete prevesti, Ti si prebačen na početnu stranicu.

Ako ste na forumima indeksa i goto konac i kliknite prevesti, Ti si prebačen na početnu stranicu.

Ali, ako kliknete nit od početnu stranicu (vbadvanced) će prevesti.

To mora biti problem s / korijen. Htaccess postavke, međutim ja sam pokušao ih za uređivanje, ali onda sam se prazan početnu stranicu.
    Zadnji uredio contemptx; 20-04-10 na 16:57.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ovo je moj. Htaccess se nalazi u / forum

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Zaboravio sam spomenuti im koristeći sljedeće verzije:

vBet: 3.3.2 (kupljen danas)
    vBulletin: 3.8.0
    vbSEO: 3.3.0

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Woo Hoo! - Fiksni.

On je došao do vBet Postavke.

Uklonjeno: Forum direktoriju: / forum
    Postavljanje: Forum glavne domene: CardSharing Card Sharing Forum poslužitelji CCcam Newcamd Dreambox GBox

Sada sve izgleda kao da se radi dobro, ja ću pratiti moje Sitemapova i vidjeti kako stvari idu.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Update:

Sitemap je proširila preko 1.5million URL-ova, će vam reći kako se to dobiva na jednom kazalo svoje podnosi sljedeći.

Upravo sam primijetio knjiženja korisnik, što se čini malo čudno?

Pozdrav Pozdrav! - CardSharing Card Sharing Forum poslužitelji CCcam Newcamd Dreambox GBox

je objavljivanja na engleskom ili na taj način čini se, međutim, njegova pokazujući mu objavljivanja ne engleskom jeziku i pokazuje da je prevođenje na engleski jezik?

Član
    Registracija
    Travnja 2010

dude Nadam se da bi to shvatio .. Da li osoblje ne odgovaraju ovdje?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    dude Nadam se da bi to shvatio .. Da li osoblje ne odgovaraju ovdje?
    Imajte na umu da je naš proizvod koristi od strane klijenata iz cijelog svijeta. Mi može imati velike razlike vremena. Ako želite odgovoriti na vaše pitanje samo otvoriti bilo nit želite na ovom forumu. Hvala

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Woo Hoo! - Fiksni.

On je došao do vBet Postavke.

Uklonjeno: Forum direktoriju: / forum
    Postavljanje: Forum glavne domene: CardSharing Card Sharing Forum poslužitelji CCcam Newcamd Dreambox GBox

Sada sve izgleda kao da se radi dobro, ja ću pratiti moje Sitemapova i vidjeti kako stvari idu.
    Drago mi je da si to riješio. Vidim da su naša pravila za vBET pogrešna. Naša uputa kaže da ako vaš forum koristi poddirektorij u URL-u, tada morate izmijeniti prva 2 pravila. Uspjeli ste raditi mijenjajući druge konfiguracije kako ih ne savjetujete, ali i dalje radite - ako otkrijete da je sve u redu - samo ostavite kako jest. Ako ne, obratite nam se i mi ćemo vam pomoći s konfiguracijom

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Upravo sam primijetio knjiženja korisnik, što se čini malo čudno?

Pozdrav Pozdrav! - CardSharing Card Sharing Forum poslužitelji CCcam Newcamd Dreambox GBox

je objavljivanja na engleskom ili na taj način čini se, međutim, njegova pokazujući mu objavljivanja ne engleskom jeziku i pokazuje da je prevođenje na engleski jezik?
    Da - ima Lang BBCode se pogrešno - samo urediti post i maknuti Lang BBCode. Najvjerojatnije to happed jer korisnik ima krivo postavljen kao zadani jezik u svojoj Korisnički CP.

Imajte na umu da vBET nekoliko mogućnosti kako obilježiti poruku jezik:
    - Ručno dodavanjem Lang BBCode
    - Automatski postavljanjem jezik korisničkog zadane u User CP
    - Automatski automatsko otkrivanje jezika (morate ga uključiti u Google sekciji Mogućnosti)

Na forumima se koristimo posljednji, jer sprječava protiv korisnički krivo postavke. U ovoj strategiji svaki put kada nova poruka dolazi Google je pitao o njemu jezik i vBET automatski označava poruku jezika (ako je Google naravno - također podesiv).

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •