Molimo da se jednostavni test. Napišite ista poruka u poljskom na prevedeno stranica (na poljskom). Onda to učiniti opet, ali ovaj put pisati se na NE prevedeno stranica. Recite ne postoji razlika u sadržaju Pošalji na Twitter za one dvije poruke.
Žao nam je Michal ne razumijem, a ne im nokte tako da ne mogu pisati u poljskom
Možete - već imate takve poruke samo ga kopirati
Pravo Michal, Poslao sam dva posts oba u poljskom, jedan koristi za poliranje zastavu (test nakon 1) i jedan koristi engleski zastavu (test nakon 2) i dobio tweeted kao poljski možete vidjeti ovdje tweets Kod Cage (thecodecagecom) na Twitteru i izvorni postove ovdje:
Test post za translation1 - Kodeks Cage Forum
Test post za prijevod 2 - Kodeks Cage Forum
Trebam ih biti objavljena na engleskom jeziku - je li to moguće?
Čini se da je mod koji šalje poruka visokotonac scrubs bbcodes iz poruke. Molimo provjerite je li neki standardni bbcodes - dodati poruku s bbcdes za bold, kod, citat. Učinite to i provjeriti kako to izgleda u Twitter.
Ako ako je piling od BBCode umjesto ocijenjen, onda ne možemo ništa učiniti. bbcodes radi samo ako procjena je pokrenuo i ako postoji ... U tom slučaju možete se obratiti vlasniku mod za Twitter izvoz i zamolite ga za promjene, ili ako je to dozvoljeno činiti promjene u Twitter mod kod sebe.
Samo provjereni sa moje VBA oznake i bili su oduzeta od Twitter. Ne brinite o tome, to nije vrlo važno, ja mogu živjeti s njom