Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 17

Thread: Škripac za one od vas trčanje Tweet postera

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Škripac za one od vas trčanje Tweet postera

Otkrio sam da nakon nadogradnje na 3.3.2 vBET cvrkut plakat automatski zaustavljene ažuriranje. Sam bio uzimajući greška na liniji koja se dodaje functions_vbseo_createurl.php kada ručno pokretanje zadatka cvrkut plakat.

Evo što vam je potrebno urediti da se stvari rade opet ... (Ili bilo koji mod koji koristi vbseo URL-a)

u functions_twitterposter.php NAKON
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    dodati
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    re-upload datoteke

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Velik Nismo razmišljati o tome.

To će biti bolje ako ste stavili:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    unutrašnjost vbseo datoteka functions_vbseo_createurl.php -negdje na početku. Hvala to svi čep koristeći vBSEO URL htijenje funkcionirati (Sitemap Generator integracija će biti lakše). Molimo provjerite-mi ćemo ga uključiti u integraciji upute za gnijezdo puštanje.

Registracija
    Listopada 2009

Čini se da postoji jedan još bolje rješenje - jer ne zahtijeva nikakve dodatne datoteke izdanje. Mi ćemo dodati ovu require_once u init_startup kuka. Ona će raditi za sve dodataka To će biti uključeni u sljedećem izdanju.

Registracija
    Listopada 2009

Fix uključen u vBET 3.3.3

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Da li postoji način da se zaustavi tweets cvrkut iz plakat se tweeted u plakatima izvornom jeziku?

Stvarno trebam tweets Posted na engleskom, nema netko ima ideju?

Pozdrav,
    Simon

Registracija
    Listopada 2009

Ne znam detalje kako ovaj mod radi. Općenito vBET omogućava definiranje tekstove koji neće biti preveden. Ako je uključena u predložak onda možete jednostavno staviti u ne tako prevedene područja između <- VBET_SNTA -> i <- VBET_ENTA ->. U slučaju poruka (tako postova PM i sl.) možete koristiti tekst unutar notranslate BBCode.

Molimo Vas da to pomaže.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Zahvaljujući Michal, ali to ne pomaže tweets cvrkut plakat (poruka Twitter) automatski, ali Tweets to na jeziku poster nije preveden jezik.

Ovdje je jedan cvrkut u poljskom, ali trebalo je englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 ali čini se na mojoj stranici kao englsh http://bit.ly/cNJukU
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 11-10-10 na 02:41.

Registracija
    Listopada 2009

Ne razumijem kako se to radi. Molimo objasniti. Možete prikazati sadržaj forum na vanjskom aplikacijom? Ili suprotno? Kako sadržaj se uvozi / izvozi? ...

Registracija
    Listopada 2009

Također kao što sam vidjeti što je napisano u Poljski (vjerojatno - ne mogu provjeriti ostale prijevode, jer premašila najveći broj prikaza postova). Molimo samo otići tamo i kliknite Uredi na post - vidjet ćete što je pravi jezik tamo.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ne razumijem kako se to radi. Molimo objasniti. Možete prikazati sadržaj forum na vanjskom aplikacijom? Ili suprotno? Kako sadržaj se uvozi / izvozi? ...
    Cvrkut plakat je mod u vbulletin.org (i može vam se mod ako želite), kada je post je napravljen na moj forum onda poslije je TWEETED (poslana na Twitter) automatski mod, ako je drugo radno mjesto je onda je to opet će dobiti TWEETED.

Ukratko sadržaj nije uvozi ili izvozi doista, to je zapravo poslao kao post na Twitter.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •