Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Kako brandiranje free opciju raditi?

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Default Kako brandiranje free opciju raditi?

Ja podržava ovaj, kada je slobodan mod, ali je rekao da niste primili moju donaciju - i onda čak i kad dao sam ti id Paypay transakcija još uvijek nije odgovor.

Sada sam platio za punu verziju i marke free opciju, kao i - i još uvijek imam sve svoje marke na mom mjestu i nema detalja o tome kako ga ukloniti.

Možete li odgovoriti na ovo? Mislim da je nepravedno da sam platio dva puta, a ja još uvijek nemaju ono što sam platio za.

Kako mogu ukloniti marke?
    Zadnji uredio nlpconnections; 11-04-10 na 16:40. Razlog: Dodano dodatni smiley tako da bi znao sam smiren haha

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok

Nisam provjere donacije, jer također piše da ideš kupiti plaćeni verziju ionako. Dakle, nema smisla izgubiti vrijeme. Provjerio sam to donacijama upravo sada i vidim da sam dobio donaciju od NLP veze u siječnju (s različitim ID transakcije) - ti pisao o tome u travnju ... Dakle, ovo je razlog zašto sam mislio da nije došao - Provjerio sam samo zadnji donacije nisu napravili prije nekoliko mjeseci.

Ako imate dozvolu marke besplatno onda po defaultu je uklonjen kredit link. Također je dopušteno zatim ukloniti informacije o vBET verziji na sve. Mi poslati upute kako to učiniti PM ili e-mail ako netko traži.

Dobili ste ono što ste platili za - možete biti sigurni o tome Ja sam poslati PM da vam u ovom trenutku
    Zadnji uredio vBET; 11-04-10 na 22:31. Razlog: krivo riječi

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Hvala za ovu!

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Bok

Nisam provjere donacije, jer također piše da ideš kupiti plaćeni verziju ionako. Dakle, nema smisla izgubiti vrijeme. Provjerio sam to donacijama upravo sada i vidim da sam dobio donaciju od NLP veze u siječnju (s različitim ID transakcije) - ti pisao o tome u travnju ... Dakle, ovo je razlog zašto sam mislio da nije došao - Provjerio sam samo zadnji donacije nisu napravili prije nekoliko mjeseci.

Ako imate dozvolu marke besplatno onda po defaultu je uklonjen kredit link. Također je dopušteno zatim ukloniti informacije o vBET verziji na sve. Mi poslati upute kako to učiniti PM ili e-mail ako netko traži.

Dobili ste ono što ste platili za - možete biti sigurni o tome Ja sam poslati PM da vam u ovom trenutku
    Kad sam kupiti marke slobodan inačici je sve stvari koje su već uklonjene?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Ako imate dozvolu marke besplatno onda po defaultu je uklonjen kredit link. Također je dopušteno zatim ukloniti informacije o vBET verziji na sve.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •