Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Ručno prevesti određene fraze Podešavanje

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Član
    Registracija
    Listopada 2009

Lightbulb Ručno prevesti određene fraze Podešavanje

Bok

Ja primjetiti u moj forum da Google ne prevodi važan forum opcija ili forum imena ispravno.

Na primjer "log out" postaje "Cancle", koji je vrlo zbunjujuće

Također moj "Uvod" forum postaje "reprezentacije"

Stvarno bih volio vidjeti opciju za ručno prevođenje vBulletin fraze ili forum imena.

Možda rukovati na način kao što je vBSEO ručke forum puževa

stvoriti konfiguracijsku datoteku za svaki jezik koji korisnik želi ručno definirati određene fraze, a zatim korisnik može dodati

vbet_eng.php
    $ Izraz [Odjava] => 'Odjava'
    forumid => 'upoznavanja'

To sasvim bi mi pomoći.

Znam da je nemoguće da administratori sa 52 jezika kao što su aktivirani.
    To je razlog zašto ja ne mislim da admincp opcija bi bilo dobro.
    ali to rukovanje na konfiguracijsku datoteku baze razini stvarno će mi pomoći

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok
    Već smo u planovima da se integriraju s vBET vBulletin fraze sustav na takav način da se izrazi iz odgovarajućeg jezika će se poduzeti. Na taj način bi se rješava automatski BB - ako fraze u odgovarajućem jeziku postoji onda ti se poduzeti ako ne onda izvornika. To će zahtijevati da svi fraze u drugi jezik će morati biti unutar područja ne prevodi (planiramo dodati jednostavan alat koji će neproziran one fraze, tako da nećete to učiniti ručno). Ono što je važno i vrlo dobar u tom rješenje je da možete pronaći pripremili fraze postavlja za različite jezike za VB.
    U ovom trenutku vidimo neke moguće probleme u ovo rješenje, ali mi ćemo ići za to uskoro i pobijediti s pitanjima ako oni dolaze

Da li takva rješenja će vas zadovoljiti?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Nažalost za kasni odgovor. U izdanju 4.5.0 dodali smo priručnik prijevod teksta na stranici.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •