Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 24

Thread: vBET 4.2.1 ne prevodi vBSEO Javascript poruke

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Exclamation vBET 4.2.1 ne prevodi vBSEO Javascript poruke

Bok

Primijetio sam da s vBET 4.2.1 i 4.0.2 vBulletin PL4 i vBSEO 3,5 RC3 obavijesti ne dobijete prijevod.

Molimo savjet

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Morate uključiti one prijevoda - to je onemogućen za obavljanje razloga (ne svatko je koristeći Internet). Naći ćete odgovarajuću opciju u vBET -> ostalo mogućnosti

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Žao nam je, ali nisam glup.

Nalazi se na drugi način ne bih ga izvijestili kao bug!

Vidjeti Patientenfragen.net - imamo odgovore

Registracija
    Listopada 2009

Nitko ne pretpostavlja da je bilo koji od naših korisnika je glupo To je standardni postupak obavijestiti o konfiguraciji prvi mogućnostima, jer korisnik može propustiti neke konfiguracije ili čak i ne traže takve. Ja sam otvaranje pitanje opet i ide tamo

Registracija
    Listopada 2009

Zapravo je to neki bug, jer čak i nije re-kodirani. Mi ćemo voditi brigu o tome uskoro

Usput - jeste li primijetiti da ste slomljena izgled na vrhu stranice za pregled prevedene i svoje zastave nestaju (nisu čak ni u izlazni kod )?... Vidim da ste napravili neke priručnik predložak promjene - provjerite to je zbog promjene (kopija stvarnih predložaka tijelo negdje, vratiti, ček, stavi ga natrag).

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Izgled ne prekida.

Vidjeli ste spremljenu verziju u rješavanje problema optimizacije APC Cache plugin

Probajte sada i vidjeti ako još uvijek vidite slomljena izgled plz

PS: "glupo" dio sam rekao zato što jednostavno zatvoren bug izvještaj i preselio bez čekanja za moj odgovor.
    Te bi trebao čekati za kupce odgovor prije nego progla aktivni problemi riješiti.
    To je inače neuljudan
    Zadnji uredio StarBuG; 08-04-10 na 16:25.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Još jedna bilješka

Želio bih Disallow: *. js u datoteci robots.txt

Sam da je uključen, ali ga ukloniti za sada samo u slučaju da je uzrok problema prijevod (koji to nije).

Međutim, to će izazvati nevolje s fiksnim novu verziju ili to mogu uključiti u moj robots.txt?

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by StarBuG View Post
    Još jedna bilješka

Želio bih Disallow: *. js u datoteci robots.txt

Sam da je uključen, ali ga ukloniti za sada samo u slučaju da je uzrok problema prijevod (koji to nije).

Međutim, to će izazvati nevolje s fiksnim novu verziju ili to mogu uključiti u moj robots.txt?
    Jeste li sigurni da koristi robots.txt * notacija ...

U svakom slučaju sadržaj datoteke robots.txt imati nikakav utjecaj na vBET.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

To nije službeno podržan u izvornom protocoll, ali google bot može podnijeti.
    I to je ono što je važno

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by StarBuG View Post
    Izgled ne prekida.

Vidjeli ste spremljenu verziju u rješavanje problema optimizacije APC Cache plugin

Probajte sada i vidjeti ako još uvijek vidite slomljena izgled plz

PS: "glupo" dio sam rekao zato što jednostavno zatvoren bug izvještaj i preselio bez čekanja za moj odgovor.
    Te bi trebao čekati za kupce odgovor prije nego progla aktivni problemi riješiti.
    To je inače neuljudan
    Pravo - sada izgleda je u redu.

Također hvala za tvoj prijedlog o rukovanju pitanja. Imajte na umu da mi uvijek ponovno pitanja ako se čini da to nije stvarno riješiti i da je 'zatvorena' je samo prefiks - nit nije zatvoren - još uvijek možete napisati i reći da pitanje nije ispravljeno još. Žao nam je ako ste se osjećali neugodno zbog toga.

O neprevedenim obavijestima vBSEO-a. Imam problema s pronalaženjem na vašem forumu. Možete li mi, molim vas, dati URL na stranicu na kojoj postoji takav komentar (ne preveden) i citirati mi točan izvorni tekst ovog komentara. Imate drugačiji izgled i na glavnoj stranici za mene izgleda da je sve prevedeno, pa vas molim da me usmjerite u pravom smjeru

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •