Bok
Primijetio sam da s vBET 4.2.1 i 4.0.2 vBulletin PL4 i vBSEO 3,5 RC3 obavijesti ne dobijete prijevod.
Molimo savjet
StarBuG
Bok
Primijetio sam da s vBET 4.2.1 i 4.0.2 vBulletin PL4 i vBSEO 3,5 RC3 obavijesti ne dobijete prijevod.
Molimo savjet
StarBuG
Morate uključiti one prijevoda - to je onemogućen za obavljanje razloga (ne svatko je koristeći Internet). Naći ćete odgovarajuću opciju u vBET -> ostalo mogućnosti
Žao nam je, ali nisam glup.
Nalazi se na drugi način ne bih ga izvijestili kao bug!
Vidjeti Patientenfragen.net - imamo odgovore
Nitko ne pretpostavlja da je bilo koji od naših korisnika je glupo To je standardni postupak obavijestiti o konfiguraciji prvi mogućnostima, jer korisnik može propustiti neke konfiguracije ili čak i ne traže takve. Ja sam otvaranje pitanje opet i ide tamo
Zapravo je to neki bug, jer čak i nije re-kodirani. Mi ćemo voditi brigu o tome uskoro
Usput - jeste li primijetiti da ste slomljena izgled na vrhu stranice za pregled prevedene i svoje zastave nestaju (nisu čak ni u izlazni kod )?... Vidim da ste napravili neke priručnik predložak promjene - provjerite to je zbog promjene (kopija stvarnih predložaka tijelo negdje, vratiti, ček, stavi ga natrag).
Izgled ne prekida.
Vidjeli ste spremljenu verziju u rješavanje problema optimizacije APC Cache plugin
Probajte sada i vidjeti ako još uvijek vidite slomljena izgled plz
PS: "glupo" dio sam rekao zato što jednostavno zatvoren bug izvještaj i preselio bez čekanja za moj odgovor.
Te bi trebao čekati za kupce odgovor prije nego progla aktivni problemi riješiti.
To je inače neuljudan
Zadnji uredio StarBuG; 08-04-10 na 16:25.
Još jedna bilješka
Želio bih Disallow: *. js u datoteci robots.txt
Sam da je uključen, ali ga ukloniti za sada samo u slučaju da je uzrok problema prijevod (koji to nije).
Međutim, to će izazvati nevolje s fiksnim novu verziju ili to mogu uključiti u moj robots.txt?
To nije službeno podržan u izvornom protocoll, ali google bot može podnijeti.
I to je ono što je važno
Pravo - sada izgleda je u redu.
Također hvala za tvoj prijedlog o rukovanju pitanja. Imajte na umu da mi uvijek ponovno pitanja ako se čini da to nije stvarno riješiti i da je 'zatvorena' je samo prefiks - nit nije zatvoren - još uvijek možete napisati i reći da pitanje nije ispravljeno još. Žao nam je ako ste se osjećali neugodno zbog toga.
O neprevedenim obavijestima vBSEO-a. Imam problema s pronalaženjem na vašem forumu. Možete li mi, molim vas, dati URL na stranicu na kojoj postoji takav komentar (ne preveden) i citirati mi točan izvorni tekst ovog komentara. Imate drugačiji izgled i na glavnoj stranici za mene izgleda da je sve prevedeno, pa vas molim da me usmjerite u pravom smjeru