Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 22

Thread: Zabrana za licence povrede - Kreditna link!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Cijenim tvoj odgovor, ali ja još uvijek ne razumijem, imam fiksni vezu pitanje, ne postoji ništa da istraži, Ja sam ne razbijanje ugovor o licenci kao što je veza.

Nema povrede. To je bizare, što čak i navika pustiti mene kupiti marke besplatno, to je ludo. Zašto bi bilo koji poslovni zaustaviti kupci iz trošenja više novca. Čudno.
    Molimo Vas da nam vjeruju da smo također osjeća vrlo neugodno u stvarnoj situaciji. I kao što dobro znate račun blokiran ne blokirati mogućnost dodatnog shopping, ali da bi mogli komunicirati s vama, jer su naše poruke je zanemarena.

Naš prethodni odgovor nije da vas uvjeri o ništa, ali da vam pokazati sliku situacije u nadi da ćete razumjeti naše djelovanje - ne odobriti.

Mi razumijemo i provjeriti da ste stavili kreditne veze (što je očito ne donose vBET motora). To još uvijek ne rješava pitanje ne dozvole je povrijeđeno (i mi smo jaki razlozi da mislim tako) u kojem slučaju imamo neka prava koje nam daje naš pravni ugovor. Prava koja mi ne moramo tražiti. Povreda koja ne moraju istražiti. No, kako smo već da znaš da nikada neće odlučiti pustiti da ide pod prijetnjom. Dakle, molimo da nam daju svoje službeno priopćenje o vama plaćanje vBET dozvole, a zatim ćemo nastaviti našu raspravu.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Što mislite Michael?

Nema plaćanja pitanje, mi smo sretni ako jednostavno deblokirati račun kako bismo mogli nadograditi na novu verziju izdanje danas, pa ako dobro dobiti nove licence za druge forume.

Mi smo sretni, nema problema plaćanje računa samo želite raditi opet.

Hvala!
    Možda sam jednostavno pogrešno - u takvoj situaciji žao za pogreške. Mislio sam da je vaša namjera je bila da preokrenu plaćanja. Imam 2 noću na moje vrijeme i problem nije svjetlo jednom

Dakle, samo da bude jasno - je unazad plaćanje je u obzir ili ne?

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Službene izjave o plaćanju? Ja ne razumijem što znači. Već sam platio. Ja sam nalaz ovo stvarno traumatično. Nemam puno novaca i sada si me prestati koristiti ovaj softver, a ja sam učinio ništa krivo. Možete vidi link sam dodao popraviti problem. I ja sam platio ti mjeseci prije.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Zašto bih preokrenuti plaćanja ako sam dozvole za rad ... bez razloga, želim ažuriranja pa neće poništiti plaćanja ako sam sretna i uopce nije zabranjen.

Također nisam se vaše poruke jer nisam prijavu za nekoliko tjedana, a ovaj forum doesnt slati poruke na moj e-mail sandučić za neki razlog.
    Zadnji uredio Snake2; 08-04-10 na 01:35.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Mislim da je razlog normalne veze ne radi se moramo mijenjati predložak koji čini autorska prava sve u skladu i lijepo okvir, tako da možda uzrok problema.

primjer;

moj predložak;

copyright 1 - 2 autorskog prava - copyright 3

normall VB predložak;

copyright 1
    copyright 2
    copyright 3

ili način da imate lijepu vezu s velikim sidro tekst. pa sve je dobro za vbet.

Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da nitko ne prestane koristite vBET u ovom trenutku. Vi ste ga koristi i sada se koristi sve vrijeme kada je postojao problem, a vi ne reagirati.

Kao što je napisao sve vrijeme cijela namjera blokiranja računa na ovom forumu (ne blokira vBET običaj - još koristiš sad) je objasniti situaciju. A to se dogodilo samo zato što si prestao javljati, zadnji odgovor na razini"zalutati"(Nisi to napisao doslovno - to je bio samo naš dojam).

Da znamo da ste platili za proizvod. Pitali smo o prijetnji da će ukloniti plaćanja. Jer ono što u skladu s našim licencnog ugovora nemate pravo kada oduzimanja dozvole za povredu. Dakle, ako takav preokret možda bi se dogoditi da će to biti prijevara napravljen na platnog prometa i da bi se mnoge neugodne posljedice za vas.
    Zato smo pitali o tome - samo da bi bili sigurni ste spremni su prijevara ili ne.

Jasno mi je da nemate takve namjere A čak i ako je napisan prije nego što je izjava bez sjećanja licencnog ugovora.

U redu, tako - u tom slučaju molimo samo zadržati pozornost na ugovor o licenciranju i molimo vas da nas obavijestite ako primijetite da nešto nije u redu na vBET strani. Ako ste dugo u ovom poslu (vjerujem da ćete učiniti), onda znate da je naša licenca je stvarno lako prema dozvole mogućnosti za neke proizvode, tako da mi ništa neobično. To je kako se na tržištu softvera izgleda mrav je napravljen na taj način zakonom i softverskog piratstva borbe. Vaš korisnički račun će biti unbanned sutra (ispričavam se, ali su do kraja neke stvari i sada je skoro 3 noću na mom vremenu). Molim podsjeti ako sam zaboravio (ne slati podsjetnik sad - Pretpostavljam da je na naš email račun je puno mailova od vas o tom pitanju tako da sam samo će ga ukloniti).

Još jednom jako mi je žao za sve svoje nevolje i nadamo se da čak i ako ne odobri naš put, zar ne razumijem zašto smo napravili te korake, a možda čak i duboko shvatiti da smo samo napravili privremeni račun zabrana ne licencu opozvati sve druge moguće korake. ..
    To je samo da su se bolje osjeća

U slučaju bilo kakvih problema s vBET-om, slobodno šaljite postove u odjeljcima za rješavanje problema ili izvještaje o greškama

Uređeni:
    Upravo sam pronaći svoj prethodni post - hvala za napomenu. Molimo stavite ostatak na PM razini ili u rješavanju problema odjeljak ako nova verzija će imati vBET isti problem.
    Zadnji uredio vBET; 08-04-10 na 01:59.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Hvala Vam.

Registracija
    Listopada 2009

Gotovo - zabavite se Nadam se da nova verzija će zadovoljiti vaše očekivanja.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Kako mogu zaustaviti URL-ovi su prevedene u ovoj verziji kao da sam pitao prije tu> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

To stvarno treba biti opcija u admincp.

Registracija
    Listopada 2009

Molimo, otvorite novi thread za to značajka zahtjeve - naš odgovor može biti korisna i za druge korisnike.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •