Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 13 od 13

Thread: kako bi sve prevesti post i nit u kazalo

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Hvala za odgovor. Ja jednostavno želim sve prevedene na post i niti u kazalo i ako je moguće to bi trebalo biti učinjeno tijekom instalacije ili klikom na gumb opcija u admin dijelu tako da nema potrebe za uređivanje ništa. Da li mi preporučiti geografskog cilja u Alatima za webmastere za svaki jezik? Također ti preporučujem dodavanje RSS Feed / sitemap za svaki jezik u Alatima za webmastere?

To je razlog zašto sam želio pomoći za sve prevedena mjesto biti dodan Sitemap tako da to možda neće biti problem.

toplo se tiče
    Ali imate Sitemap integrirana - što je učinjeno tijekom instalacije - što je problem? Nešto ne radi? ... Jeste li provjerili čak i ne radi i ne vidio broj URL-a drastično poboljšati? Ako postoji problem - molim te reci što je krivo.

O zemljopisnom ciljanju - Nisam znala da je takva mogućnost za cilj jedne domene na nekoliko lokacija u skladu s URL-masku. Jeste li sigurni da webmaster alati podržava nešto kao što je to?

A sitemap je generirana jedan s linkovima na sve prevedene stranice, zajedno s originalnim veze. Tako da samo ostati sa stvarnim webmaster alati za konfiguraciju Sitemap a Google će ga dobiti.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ali imate Sitemap integrirana - što je učinjeno tijekom instalacije - što je problem? Nešto ne radi? ... Jeste li provjerili čak i ne radi i ne vidio broj URL-a drastično poboljšati? Ako postoji problem - molim te reci što je krivo.

O zemljopisnom ciljanju - Nisam znala da je takva mogućnost za cilj jedne domene na nekoliko lokacija u skladu s URL-masku. Jeste li sigurni da webmaster alati podržava nešto kao što je to?
    Da im je činiti, ja sam neke opsežnog istraživanja i rade. Ja trenutno imaju nekoliko postaviti na taj način, ali im testiranje vode prije promjene ih sve.
    Zadnji uredio vBET; 25-04-10 na 22:34. Razlog: Citat BBCode ispraviti

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Da im je činiti, ja sam neke opsežnog istraživanja i rade. Ja trenutno imaju nekoliko postaviti na taj način, ali im testiranje vode prije promjene ih sve.
    Redu. Stvarno volim ne daju savjete o nečemu što ne znam. I sam saznao da ste u mogućnosti da po srednjoeuropskom vremenu nekoliko lokacija na jednu domenu po URL-maske.
    Ako bi mogao napisati molimo za druge korisnike kako to učiniti - mislim da bi mogli biti gracefull za dobar članak o tome (čak i kratak).

Dakle, u ovom trenutku mogu samo reći da Google vrlo dobro obrađuje jezike stranica - pogotovo da vBET prikladno mijenja šifru jezika stranice u HTML izlazu. Dakle, to ne bi trebalo biti potrebno i ne vidim kako bi to moglo išta poboljšati. Ipak - ne mogu vas savjetovati u ovom području. Žalostan
    Zadnji uredio vBET; 25-04-10 na 22:52. Razlog: slovoslagač

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •