Da pogodim - imate vBSEO i puno veza na glavnoj stranici - u pravu sam?
Trik je u tome - ako ne stvarno morati, onda ne koristite prošle čišćenje strategije. Znam da postoji ako - Jeste li provjerili druge kliring strategije? Ostali neće jasan cijeli cache memorije, te će se više sredstava za brisanje s druge strane.
Sljedeća vBET 3.x izdanje može vam pomoći - mi ćemo dodati nove napredne parametre za stvarno velike stranice. Također je otkriveno usko grlo s linkovima prijevod. U ovom trenutku imamo provodi rješenje za BB friendly URL-ove u vBET4.x (nije objavljen još), a mi ćemo pokušati da ga usvoji i za vBSEO. Ako uspijemo ćemo ga premjestiti također vBET 3.x problem je u tome što vBSEO pita za veze jedan po jedan i to proizvodi na desetke Google zahtjeva. kao što sam napisao već provodi rješenje vB Frinedly URL-ove - napravili smo odgođeno prijevod. Problem s vBSEO je da se radi izvan BB, nakon što prijevod događa i ne reći ne treba URL kako biste provjerili ispravnost stvarne jednome
ili da ga stavite u izlaz.
Puno detalja - kratko znamo jedna uska grla koja se događa samo kad cachea nije ispunjen, a mi već radimo na tom pitanju.
Dakle, u ovom trenutku ja mogu samo savjetovati da se igraju s kliring strategijama i drugim čišćenje parametara. Za ostale strategije:
- Ako brisanje predmemorije jedan stol nije ubijanje na poslužitelj, a zatim postaviti veći "Cache kliring timelap '- poslužitelj će dah između proplancima
- Analise promet forum i provjeriti kada je manje - promjene kliring izvršenje tog vremena
- Postavite donji predmemorija TTL - manji stolovi će biti izbrisani tako kliring sama će se manje resursa. Druge strane - poslužitelj će pitati Google češće za prijevode.
- EKSPERIMENTALNI: Skup 'Brzi lokalne brisanje s optimizaciju stolova otvoreno / Includes / vbenterprisetranslator_functions.php i komentar tamo 3 linija koda sa 'OPTIMIZIRATI LOKALNI TABLICA'. To će učiniti jako brzo brisanje, bez indeksa nadogradnje. NAPOMENA: indeksi će rasti, tako da ćete morati izvršiti upit ručno - tj. provjera jednom tjedno. Ako će raditi za vas ćemo provesti novu strategiju, gdje je indeks će biti reorganizirana ne svaki dan.