Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Site spor nakon predmemoriju čišćenje

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Site spor nakon predmemoriju čišćenje

Ja sam prošla i provodi sve moguće optimizacije trikovi mogu naći. To uključuje nginx kao proxy za Apache, vbOptimize s memcached, a sve redovite vBulletin postupaka optimizacije.

Radim s dva dual quad core procesor poslužitelja s 12 i *** RAM-a, i 15k SAS pogone u napadu. Dakle, drugim riječima, poslužitelji imaju dovoljno snage za obradu sve.

Glavna stranica počinje spor odmah nakon vBET cache je uklonjena svakih 15 dana. (Baze podataka dobiva tek nešto više od *** nakon 15 dana)> 500k stranica dnevno se indeksirati po tražilicama.

Ima li nešto što mogu učiniti za podešavanje Apache za ručke te zahtjeve bolje? To su moje trenutne postavke Apache:
    od httpd-mpm.conf
    # Prefork MPM
    StartServers 20
    MinSpareServers 20
    MaxSpareServers 25
    MaxClients 180
    MaxRequestsPerChild 1000
    Od httpd-default.conf:
    Vrijeme 150
    Na KeepAlive
    MaxKeepAliveRequests 80
    KeepAliveTimeout 3
    UseCanonicalName Isključeno

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Da pogodim - imate vBSEO i puno veza na glavnoj stranici - u pravu sam?

Trik je u tome - ako ne stvarno morati, onda ne koristite prošle čišćenje strategije. Znam da postoji ako - Jeste li provjerili druge kliring strategije? Ostali neće jasan cijeli cache memorije, te će se više sredstava za brisanje s druge strane.

Sljedeća vBET 3.x izdanje može vam pomoći - mi ćemo dodati nove napredne parametre za stvarno velike stranice. Također je otkriveno usko grlo s linkovima prijevod. U ovom trenutku imamo provodi rješenje za BB friendly URL-ove u vBET4.x (nije objavljen još), a mi ćemo pokušati da ga usvoji i za vBSEO. Ako uspijemo ćemo ga premjestiti također vBET 3.x problem je u tome što vBSEO pita za veze jedan po jedan i to proizvodi na desetke Google zahtjeva. kao što sam napisao već provodi rješenje vB Frinedly URL-ove - napravili smo odgođeno prijevod. Problem s vBSEO je da se radi izvan BB, nakon što prijevod događa i ne reći ne treba URL kako biste provjerili ispravnost stvarne jednome
    ili da ga stavite u izlaz.
    Puno detalja - kratko znamo jedna uska grla koja se događa samo kad cachea nije ispunjen, a mi već radimo na tom pitanju.

Dakle, u ovom trenutku ja mogu samo savjetovati da se igraju s kliring strategijama i drugim čišćenje parametara. Za ostale strategije:
    - Ako brisanje predmemorije jedan stol nije ubijanje na poslužitelj, a zatim postaviti veći "Cache kliring timelap '- poslužitelj će dah između proplancima
    - Analise promet forum i provjeriti kada je manje - promjene kliring izvršenje tog vremena
    - Postavite donji predmemorija TTL - manji stolovi će biti izbrisani tako kliring sama će se manje resursa. Druge strane - poslužitelj će pitati Google češće za prijevode.
    - EKSPERIMENTALNI: Skup 'Brzi lokalne brisanje s optimizaciju stolova otvoreno / Includes / vbenterprisetranslator_functions.php i komentar tamo 3 linija koda sa 'OPTIMIZIRATI LOKALNI TABLICA'. To će učiniti jako brzo brisanje, bez indeksa nadogradnje. NAPOMENA: indeksi će rasti, tako da ćete morati izvršiti upit ručno - tj. provjera jednom tjedno. Ako će raditi za vas ćemo provesti novu strategiju, gdje je indeks će biti reorganizirana ne svaki dan.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Da na vbSEO.

Im 'koristeći normalan brisanje u ovom trenutku i ne čini da se previše vremena da se stvari izbrisani. Uz brzi lokalne brisanje su indeksi lijevo u takt, i normalno brisanje indeksa su izbrisani? Hoće li imaju stare indekse imati koristi ako se ne optimizirane?

Stvari se samo čini da se uspori kada ima puno prometa na stranici, a spremnik se obnovljena. Siguran sam da je to zato što Apache procesi nisu zatvoreni kao brzo kao što bi inače (od podaci se traži od Googlea).

To je dobro čuti da sljedeća verzija će se poboljšati na brzinu opet. Upravo sam pazeći nije bilo ništa drugo ja mogao učiniti s ugađati apache.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ako koristite normalne kliring onda zaboravili moje savjete. Mislio sam da koristite prošle strategije i ukloniti cijeli cache. Žao nam je - nesporazum Samo ga ostavite kao što je to.

Na takav način ja mogu savjetovati da postavite veći cache TTL. Manje podaci bit će uklonjeni svaki put, tako da manje podataka će se oporaviti.
    Kao što sam napisao već smo pronašli jedno usko grlo s vBSEO + praznom predmemorijom i radimo na tome

Što možete učiniti je osigurati da vaš poslužitelj ne drži odlasku zahtjeva. Otkrili smo da neki poslužitelji ponašati kao što je ovaj, ako su mnogi odlasku zahtjeva ide na istom poslužitelju. Jer 100 zahtjeva može potrajati 1000 x više vremena od 1 zahtjev (teoretski bi trebao uzeti 100 x više vremena). To može biti neki firewall, poslužitelj pitanje sigurnosti. Naravno, to može biti da Google stavlja neke malo "kazne" u takvom slučaju. Dakle, ako možete pronaći nešto u tom području - to može pomoći. Ako ne molimo pričekajte za poboljšanja

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •