Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 29

Thread: Nadograditi na najnoviju verziju 4101bf danas za lang link rel = "alternativni" hreflang

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Koristio sam dragonbyte, ali sam bio engleski i izgleda da je u redu. Daj da nastavim tražiti

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

OK, Dakle, na engleskom sve izgleda ispravno, mijenjajući Lanski prikaz na "forunthread"? Ext.. Ne VBET preimenovati URL-ove za prevedene stranice? Engleski prijavljeni ili van sve veze su. html prepravlja?

Samo kada se stranica prevede, nije li URL ponovno napisan

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Još jednom na engleskom nije točno, jer ste preusmjereni na showthread.php stranicu, a ti ne bi trebao. URL u vašem pregledniku bi trebao biti isti kao na prednjoj stranici-SEO friendly.
    Na primjer, idite na stranicu:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
    Bit ćete preusmjereni na:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
    To se ne bi smjelo dogoditi.

Što se događa s URL-ovima na prevedenim stranicama može biti povezano s tim problemom, tako da se ovaj mora prvo riješiti.
    Jasno vBulletin ne prepoznaje odgovarajući URL i napraviti preusmjeravanje na ne SEO prijateljski jedan.
    Kao što sam napisao možete jednostavno provjeriti je li povezano s vBET ili ne-vidjeti prethodnu post.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ne mogu ponovno stvoriti novi post odjeljak u niti. Ako kliknem na vaš URL, on ponovno usmjerava, ali bilo koji forum klik prikazuje normalnu SEO freindlt URL-a. Mislio sam da sam u redu s VB, ali gdje ste uzimajući novi post link za nit?

Registracija
    Listopada 2009

Na glavnoj stranici foruma naći ćete "" linkove za nove objave:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/
    Molimo provjerite je li vBET povezan s "novi post" problem tako da ga onemogućite na trenutak. Ako ne-pronaći rješenje. Ako da-mi ćemo vam pomoći.

Vidim i druge probleme. Kao što vidim sada ne "New-post" veze vaše SEO linkovi radi u redu, ali ne možete ići prevedena stranica-imate preusmjeravanje natrag na engleskom stranici. To se događa samo na nit veze (sub forumi su u redu).
    Provjerite je li vaša. htaccess datoteka u redu. Također provjerite koristite li podržan od strane vBET SEO linkovi. Napominjemo da vBET zahtijeva integraciju s vBSEO ako ga koristite (opisano u Readme. html).
    Ako potvrdite da je vaša konfiguracija u redu, a problem će se još uvijek dogoditi pomoći ćemo vam da ga riješite na poslužitelju. Još uvijek prvo, molim vas, pustite naše upute. Instalacija/konfiguracija usluga je plaćen jedan, mi ćemo vam pomoći da ako je to neki vBET bug. Dakle, prvo moramo potvrditi da je vaša konfiguracija je u redu i "novi post" problem je povezan s vBET. Sve dok SEO ne rade u redu bez vBET ne možemo očekivati da će raditi u redu s vBET.
    Zadnji uredio vBET; 15-03-19 na 15:13.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Imao sam vaš tim promijeniti htaccess davno za forum i non forum stranice, također sam otišao s Dragonbyte SEo na mjesto vBSEO. Znam da ne mogu izbrisati VBSE funkcije još uvijek bez pogreške, iako je plugin uklonjen iz vBulletin.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ovdje je forum imenik htaccess povezan.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

U korijenskom direktoriju imam puno cPanel dodao Comodo linije s vBET dodano kao i za vanjske stranice foruma, ali to ne bi trebao utjecati na newthread ext.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Također sam prošao kroz sve Dragonbyr = te postavke i vBET i ne spominje novu nit. Platit ću naknadu da se ovo pogleda bliže ako je potrebno da se ispravi.

Registracija
    Listopada 2009

Dragonbyte SEO nije podržan od strane vBET-to je razlog zašto imate problema. Mi ne planiramo podržati vanjske SEO motore, jer vBulletin ima native SEO motor od 4,0. Podržavamo integraciju s vBSEO kao kompatibilnost unatrag za forumima prije 4,0 ili koji ne žele promijeniti SEO motore. Forumi koji žele ukloniti vBSEO imaju besplatan SEO motor uključen u vBulletin od 4,0.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •